nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ferrero said: sigara içmiyorum, o ne biçim kokudur arkadaş. içene kokmaz, başla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sigara kullanmıyorum seçeneği yok (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 vize final üstüne her türlü içilir bıraksan bile o gün başlanır.. uzun zamandır içmiodum tam bıraktım dedim dün sinir stres basınca 1tane yaktım çok özlemişim iti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 18 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Tiryakiyim,her gün 1 tane muhakkak içmem gerekiyor ama kendimi bastırıp içmiyorum bazen. Nihayetinde aile yanında olunca insan pek aramıyor,huzurlu oluyor. Çoğunlukla 0-5, çok stresli ve kötü hissettiğim zamanlarda 5-10 arası içiyorum. Ayda 2-3'tür o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 devletin sigaraları niye 7 lira yaptığı anlaşıldı. 20-40 ne abi ohaoahoaohahoa çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Günde 2 sefer pipo içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tütün daha ucuz abi bide onu kına falan yaptınmıydı ohh tadından yenmez. hepimizin içinde bir dedektif vardır, pipo yakışır (tu) sigaralöre içmiyorum. paramı harcayacak daha önemli şeylerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bizde de para çok o yüzden içiyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 20-40 dediğin 1.5 pakete tekabül ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 21 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Estel_Anorien said: 20-40 dediğin 1.5 pakete tekabül ediyor. sigara kullanmadığım için tiryakilik seviyesinde gibi gözüküyor bana, bence bu zamlardan sonra stres atma gibi bir nedenden dolayı içiyorsanız bırakın bence cidden kendinize yazık. bence sigara bi yemekten sonra bi de .. neyse hiç içmeyin işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi ben askere kadar bırakmaya kasmıcam xD askerde içmeyende başlar nası olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bazen hiç bazen 2-5 bazen 5-10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben bazen kendimi kaybediyorum günde 3 paket içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: ben bazen kendimi kaybediyorum günde 3 paket içiyorum Eskiden Dota oynarken her kill ve deathte elimde sigara yoksa yakıyordum bitane. Oyunda çok içiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet, bi oyunda bi paket bitirmiştim hatta bi dota oyununda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 razzRaziel said: moriQ said: 10-12 tane içiyodum eskiden. bıraktım. vayy hala içmiyon mu yok yahu. yakında spora falan bile başlarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: ben bazen kendimi kaybediyorum günde 3 paket içiyorum Sen aşmışsın abi. Ben bir paketi en az 5 oyunda bitiriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Buddha said: Eskiden Dota oynarken her kill ve deathte elimde sigara yoksa yakıyordum bitane. Oyunda çok içiyordum. Buddha said: Sen aşmışsın abi. Ben bir paketi en az 5 oyunda bitiriyordum. bi karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Neye karar verim. Çok içiyorum oyunda 5 oyun ortalama 250 dk sürer. Oda 4.16 saat yapar. 4.16 saatte bir paket az mı? Ama bir oyunda bir paketi duyunca fikrim değişti tabi. Sen karar ver ben veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben gecen hafta bi ara LM aldim, sigarayi birakiyodum. ne kotuymus dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bugun 5 oldu gece uyumadanda bi tane 6 olur. Hergün böyle 10'u geçmezsem ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2 paket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar