diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Arkadaşlar mesela uogateway de bir server a giriyorum nickimi yazıyorum şehrimi seçiyorum ama sonra takılıor her seferinde şehri seçiyorum enterin britain diyor takılıor nasıl düseltilir acaba ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Oncelikle Ultima Online'in full patch mi ? Eger full patch'ise Ultima Online version'nun Second Age mi.[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atalayatali Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Second ageyle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 second ageyle alakası yok evet patchle alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphereini Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bunu Bi Dene bende hata çıkmamıştı. Düzelttim Hemde Nickime karışma [Bu mesaj Sphereini tarafından 20 Temmuz 2004 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sphereini tarafından 20 Temmuz 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 allah askına baska nıck bulamadın mı? bunuda gorduk ya :) yakında ewo.dll vs. gıbı nıcklerde alınır artık :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar