Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2 haftalik tatilim bitti ve Fransa'ya geri döndüm, dönmez olaydim. Gelirken zaten içimde ulan posta kutusunda kimbilir neler vardir diye geldim, kredi kartimda -300€ dayim, cebimde 800€ var, bu paranin 500€'su kiraya gidecek, 300€ suda elektrikti internetti telefonduya gidicek, zaten bu sekilde cebimde para kalmiyor ayrica posta kutusundan elektrik için 300€ luk bisi, senelik 270€ olan ev vergisi geldi. Evde anca 2 hafta yeticek yemek var ay sonuna kadar. Bunun otobus parasiydi vs vs.. var.Ayrica haftaya finaller var (bi bok bilmiyorum) ders notlarimida ankarada unuttum ben ne yapicam? epic fail oldum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben ve imla kuralı ha boşversene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit değil lan bu ahahaahh yakalandığını anladı bi de editledi saahgahaagh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi cümle vardı nefessiz okuyunca 500 yüro cebindemi var evindemi var anlamadım o yüzden. herneyse dostum ailenden para istiycen yada fransanın jöne pasi müple kentinde parklarda yatıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 paris aşk diyarı, bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 duyanda parislisin sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Duyan da adam pariste sancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hisseleri halka açarsan bence bu ekonomik dar boğazdan kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar