ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Windows 7 de böyle bir ayar var mıdır? ya da bildiğiniz key mapping programı? bi kaç tane program denedim, tek tuş için tek tuş ayarlıyor. kombinasyon yapmıyor. Var mıdır bildiğiniz program/yöntem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 macro? eger aratmadiysan oyle bi arama da yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 makroman dfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 hala lazım. arıyorum. Aslında tek istediğim Caps Lock tuşuna Shift + TAB görevini vermek Caps= Lshift+Tab yok mu bi fikri olan? bi yol göstercek olan :) OS: Win7 64bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 keystroke converter var parali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 free bişi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ille bana baligi ver, tutmayi ogrenmesem de olur diyorsun yani? autohotkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 denedim onu. olmuyor onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 shift tab ne icin lazim onu soylesen belki daha guzel bi oneri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 bir programda kullanıyorum sık sık. Programın key bind etme özelliği yok. O sebepten üçüncü parti bişi ile çözmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 http://www.autohotkey.com/docs/HotkeyFeatures.htm bi denemeye deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi autohotkey nası olmaz, onunla aimbot (çok tırt da olsa) flashdaki objeleri renklerine göre kümeleme, eve-online da missile atma scripti falan yazdıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ; ; AutoHotkey Version: 1.x ; Language: English ; Platform: Win9x/NT ; Author: A.N.Other <[email protected]> ; ; Script Function: ; Template script (you can customize this template by editing "ShellNewTemplate.ahk" in your Windows folder) ; #NoEnv ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases. SendMode Input ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability. Capslock:: Send {Lshift down}{tab}{Lshift up} Return olmuyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 deniyim yarın. saol chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 oldu saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar