Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dreagloth said: Fazlasıyla işliyim, anneleri korumak boynumun borcu ama. saçma sapan konuşma bana. gören de annemi sevmiyorum nefret ediyorum sanacak. ulan dünyada 1 kişiyi seç deseler yanında olacak annemi seçerim. her an her saniye sevgi pıtırcıkları havada uçuşmuyor ama. insan sinirleniyor da mutlu oluyorda. çok da normal birşey bu. bunu anlayamıyorsan saçma sapan mesaj atmanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Brigand said: ulan dünyada 1 kişiyi seç deseler yanında olacak annemi seçerim. ben prensesimi seçerim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dünyada bi kişiyi seçeceksem baya bi düşünürüm hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wastyrx said: Brigand said: ulan dünyada 1 kişiyi seç deseler yanında olacak annemi seçerim. ben prensesimi seçerim :S öyle gibi ama düşünüyorum annem bu güne kadar yetiştirmiş beni giyecek yiyecek ev oda okul parası vs... elin kızı ne yapmış, elin kızı için annemi niye atıyım kenara diyorum. ama işte her an böyle düşünmüyor insan sinirleniyor da arada şu an olduğu gibi. her zaman herşey iyi güzel olmayabiliyor. oluyorsa biryerlerde sorun vardır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Napacaksınız nan annenizi seçip manyak mısınız? Tek bi kişiden bahsedioz yaf :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi an kayınvalide sandım da allah allah dedim ne güzel atar yapabiliyo öyle uyandırılmak istemiyorum fln diye ben yanlış yapıyomuşum meğer dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wastyrx said: Napacaksınız nan annenizi seçip manyak mısınız? Tek bi kişiden bahsedioz yaf :S olm kızlara güvenimi baya bir yitirdim ben. hayatımı bir kıza bağlamam asla. kız dediğin geçici heves. bugün bir kız gider yarın da başkası gelir... hayatında en güvenilcek insan anne babadır bana göre. aha mesela şirket kursam yarın öbürgün, karım da olsa şirketin %49'unu gidip annemin veya babamın üzerine yaparım (ltd yapmak için filan gerekiyor olması lazım 1 ortak daha), karımın üzerine yapmam. walla yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 biraz kaba bi tabir olacak ama kusura bakma içimden geçen tamamen bu 'Hee la he' eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 @topic sahibi 21 miydi senin yaşın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bide bir adaya düşersen kimi alırsın yanına diye sormadım hayatında hep yanında olmasını istediğin bir kişi kimi istersin anlamında. hayat yine devam etcek kızlar filan merak etme sdfdsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Brigand said: Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Ne olursa olsun su sözleri hiçbir anne haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dreagloth said: @topic sahibi 21 miydi senin yaşın? ebek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wastyrx said: Brigand said: ulan dünyada 1 kişiyi seç deseler yanında olacak annemi seçerim. ben prensesimi seçerim :S her turlu megan fox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Manve_13 said: Brigand said: Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Ne olursa olsun su sözleri hiçbir anne haketmiyor. ayıp oldu diye not düşmüşüm yanına zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Brigand said: Manve_13 said: Brigand said: Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Ne olursa olsun su sözleri hiçbir anne haketmiyor. ayıp oldu diye not düşmüşüm yanına zaten Gidip özür dile o zaman en azindan. uykuluyken ağzımdan yanlışlıkla çıktı falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Manve_13 said: Brigand said: Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Ne olursa olsun su sözleri hiçbir anne haketmiyor. http://www.ajans5.com/haber/20090530/Iste-cocugunu-vahsice-olduren-anne-.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yav said: ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dartanian said: Manve_13 said: Brigand said: Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Ne olursa olsun su sözleri hiçbir anne haketmiyor. http://www.ajans5.com/haber/20090530/Iste-cocugunu-vahsice-olduren-anne-.php onlara anne denmez ki şimdi. Psikopattan anne olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Acaba annem ilk kimi alırdı yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Manve_13 said: Gidip özür dile o zaman en azindan. uykuluyken ağzımdan yanlışlıkla çıktı falan de. dilerdim de 2. kez bidaha uyandırdı bir daha tartıştık. 2. kez uyandırmasa uyanınca muhtemelen özür dilermdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 delimanyakcapkin said: her turlu megan fox Megan foxun senden haberi vardı dimi? Pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aramizda tanimlayamadigim bi cekim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Acaba anneniz ilk sizi mi seçerdi yoksa babanızı mı asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 olum sizin yanınızda olacak insan diyorum hangi hatunu götürmek istersiniz demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar