Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valide beni sallamıyor

Brigand

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

Fazlasıyla işliyim, anneleri korumak boynumun borcu ama.

saçma sapan konuşma bana. gören de annemi sevmiyorum nefret ediyorum sanacak. ulan dünyada 1 kişiyi seç deseler yanında olacak annemi seçerim.

her an her saniye sevgi pıtırcıkları havada uçuşmuyor ama. insan sinirleniyor da mutlu oluyorda. çok da normal birşey bu.

bunu anlayamıyorsan saçma sapan mesaj atmanın anlamı yok
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Brigand said:

ulan dünyada 1 kişiyi seç deseler yanında olacak annemi seçerim.

ben prensesimi seçerim :S

öyle gibi ama düşünüyorum annem bu güne kadar yetiştirmiş beni giyecek yiyecek ev oda okul parası vs...

elin kızı ne yapmış, elin kızı için annemi niye atıyım kenara diyorum.

ama işte her an böyle düşünmüyor insan sinirleniyor da arada şu an olduğu gibi. her zaman herşey iyi güzel olmayabiliyor. oluyorsa biryerlerde sorun vardır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Napacaksınız nan annenizi seçip manyak mısınız? Tek bi kişiden bahsedioz yaf :S

olm kızlara güvenimi baya bir yitirdim ben.

hayatımı bir kıza bağlamam asla. kız dediğin geçici heves. bugün bir kız gider yarın da başkası gelir... hayatında en güvenilcek insan anne babadır bana göre.

aha mesela şirket kursam yarın öbürgün, karım da olsa şirketin %49'unu gidip annemin veya babamın üzerine yaparım (ltd yapmak için filan gerekiyor olması lazım 1 ortak daha), karımın üzerine yapmam. walla yapmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim.

Ne olursa olsun su sözleri hiçbir anne haketmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Manve_13 said:

Brigand said:

Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim.

ayıp oldu diye not düşmüşüm yanına zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

Manve_13 said:

Brigand said:

ayıp oldu diye not düşmüşüm yanına zaten

Gidip özür dile o zaman en azindan. uykuluyken ağzımdan yanlışlıkla çıktı falan de.
Sosyal ağlarda paylaş

Manve_13 said:

Brigand said:

http://www.ajans5.com/haber/20090530/Iste-cocugunu-vahsice-olduren-anne-.php
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Manve_13 said:

Brigand said:

http://www.ajans5.com/haber/20090530/Iste-cocugunu-vahsice-olduren-anne-.php

onlara anne denmez ki şimdi. Psikopattan anne olmaz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...