Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valide beni sallamıyor

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Yahu ne desem bir kulağından girip birinden çıkıyor

dün sabah uyandırdı, sinirli sinirli uyandırma dedim sabahları ne olursa olsun uyandırılmak istemiyorum dedim.

Zaten kaliteli uyku çekemiyorum, sabah uyandırılmaktan nefret ediyorum.

Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim.

Sonra 2 saat geçmedi, birdaha uyandırdı.

Herşeyde böyle yahu. Yetti bıktım. Şu üniversite bitse de gitsem kendi evimde tek başıma yaşıcam yeter be.

Var mı aklına başka çözüm gelen. Lan 21'ime geldim hala laf anlatamıyoz. Dediğim dedik bildiğim bildik diye düşünüyor heralde... Eve bir tane kum torbası alacam sinirlendikçe vurmak için böyle. Delirdim yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

erken kalkmaya alış, ilerde yardımı olur iş hayatında asdasdaf

yahu 2 günde 2 final olmuşum uykusuzum, finaller akşam 5te filan. yatmışım uyuyorum sabah 11-12'ye kadar uyumak istiyorum çünkü yarın yine final var, bugün tatil.

sallayan yok ki ama
Sosyal ağlarda paylaş

Tatlı tatlı konuşmak her zaman daha çok işe yarar, yaramazsada en azından kadıncağızı üzmemiş olursun. Zamanında sen daha bebeyken altını fln temizleyemiyorken sonra ne bileyim süt emerken annenden oda demiştir muhakkak oluşum noolur uyu artık fln diye.. Azıcık onları düşün belki daha sakin tepki verirsin ^^
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Tatlı tatlı konuşmak her zaman daha çok işe yarar, yaramazsada en azından kadıncağızı üzmemiş olursun. Zamanında sen daha bebeyken altını fln temizleyemiyorken sonra ne bileyim süt emerken annenden oda demiştir muhakkak oluşum noolur uyu artık fln diye.. Azıcık onları düşün belki daha sakin tepki verirsin ^^

100 kere dedim tatlı tatlı yahu. daha dün de dedim uyandırılmak istemiyorum ne olursa olsun, sabahları uyanınca uyumam bir daha çok zor oluyor diye açıkladım ayrıntılarıyla.

24 saat geçti aynı şey tekrar oldu tabi.

kısaca sallamıyor beni arkadaş. hayır kardeşim filan da yok tek çocuğum...
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman şöyle açıklayım ben sana, biz 4 kişilik bi aileyiz babam ben 16-17 yaşıma kadar sabah 6.30da evden çıkıp nerdeyse 1de(gece) eve dönmüş olurdu. Biz hergün sabah 6da kalkar 'beraber' olabilmek adına kahvaltımızı 6da yapardık(öğlen okula gitsemde)
Daha sonralarda babam evde olsada, hatta evden çıkamıyor olsada biz gene sabah kalkıp (artık 6 deil çok şükür ^^ ) hep beraber kahvaltı yapıyoruz. Senle beraber birşeyler yapmak istiyor olabilir o kadıncağız ya da uyanık görmek istiyordur seni sebebini bilemeyecem ama can çıkar huy çıkmaz derler hani alışmışta olabilir seni sabah kaldırmaya uykuluda olsan saçma tepki vermişsin terbiyesizlik olmuş çok :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...