Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yahu ne desem bir kulağından girip birinden çıkıyor dün sabah uyandırdı, sinirli sinirli uyandırma dedim sabahları ne olursa olsun uyandırılmak istemiyorum dedim. Zaten kaliteli uyku çekemiyorum, sabah uyandırılmaktan nefret ediyorum. Ve bugün ne oldu? Sabah yine uyandırdı. Birşey birşey nerde diye sordu, bilmiyorum dedim, arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Sonra 2 saat geçmedi, birdaha uyandırdı. Herşeyde böyle yahu. Yetti bıktım. Şu üniversite bitse de gitsem kendi evimde tek başıma yaşıcam yeter be. Var mı aklına başka çözüm gelen. Lan 21'ime geldim hala laf anlatamıyoz. Dediğim dedik bildiğim bildik diye düşünüyor heralde... Eve bir tane kum torbası alacam sinirlendikçe vurmak için böyle. Delirdim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kapıya yumruk filan at. anneye öff deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cennet anaların ayakları altındadır. pis nasırlı ayaklar. annemin ayaklarını falan sevmiyorum. gitmiyorum cennete lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 @fede oraya doğru gidiyor zaten, hacı dayanamıyorum. hayır şunu bana diyen böyle bana yapan bir arkadaş olsa bir de erkek olsa yemin ediyorum dalardım acımadan. 1 kere değil 2 kere değil. birtek bu konuda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bence sorun sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 erken kalkmaya alış, ilerde yardımı olur iş hayatında asdasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 anneler ne yapsa onlar birtanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 anneye laf yok,uykunu alamıyorsan yat önceden.erken kalkmaya çalış. Bi de anne,babaya verilecek en iyi cevaptır he he baba, tamam anne. bunu verin. edit: laf sokacaksan da espiriyle karışık sok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wastyrx said: erken kalkmaya alış, ilerde yardımı olur iş hayatında asdasdaf yahu 2 günde 2 final olmuşum uykusuzum, finaller akşam 5te filan. yatmışım uyuyorum sabah 11-12'ye kadar uyumak istiyorum çünkü yarın yine final var, bugün tatil. sallayan yok ki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bunu verin ne ya, soğuk içiniz gibi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Annecim çook yorgunum noolur bana bugün ilişme de bende işe yarıyor genelde 1 kere uyanmış oluyorsun sabahları sadece ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Brigand said: arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Bunu diyebilirson annene git profesyonel yardım al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Tatlı tatlı konuşmak her zaman daha çok işe yarar, yaramazsada en azından kadıncağızı üzmemiş olursun. Zamanında sen daha bebeyken altını fln temizleyemiyorken sonra ne bileyim süt emerken annenden oda demiştir muhakkak oluşum noolur uyu artık fln diye.. Azıcık onları düşün belki daha sakin tepki verirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dreagloth said: Brigand said: arkasından uyandırma beni allah belanı versin dedim ayıp oldu biraz ama uykudaydım zaten ne dediğimin de pek farkında değildim. Bunu diyebilirson annene git profesyonel yardım al. bir noktadan sonra insan diyebilmeye başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ben ya da çevremde tanıdığım hiç kimse demiyor ve emin ol senin şimdi geçtiğin yollardan yıllar önce biz de geçtik. Diyeni de adam diye sallamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 wastyrx said: Tatlı tatlı konuşmak her zaman daha çok işe yarar, yaramazsada en azından kadıncağızı üzmemiş olursun. Zamanında sen daha bebeyken altını fln temizleyemiyorken sonra ne bileyim süt emerken annenden oda demiştir muhakkak oluşum noolur uyu artık fln diye.. Azıcık onları düşün belki daha sakin tepki verirsin ^^ 100 kere dedim tatlı tatlı yahu. daha dün de dedim uyandırılmak istemiyorum ne olursa olsun, sabahları uyanınca uyumam bir daha çok zor oluyor diye açıkladım ayrıntılarıyla. 24 saat geçti aynı şey tekrar oldu tabi. kısaca sallamıyor beni arkadaş. hayır kardeşim filan da yok tek çocuğum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o kadar sinirlendiysen döv bari ya da geceden yatağa bağla, uyanınca çözersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dreagloth said: Ben ya da çevremde tanıdığım hiç kimse demiyor ve emin ol senin şimdi geçtiğin yollardan yıllar önce biz de geçtik. Diyeni de adam diye sallamam zaten. ne olur salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Annen sallasın seni önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 odanın kapısını kitle, kapının önüne masa çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben çok kafam bozuldu mu bağrır azarlarım sonra anneciğim de küser böylece kafamı dinlerim. sonra barışıyo zaten bi şekilde dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: o kadar sinirlendiysen döv bari ya da geceden yatağa bağla, uyanınca çözersin hayatımda öyle birşey yapmadım yapmam da asla. hayır şu sabah dediğimi de demezdim de uykudaydım baya bir, ne dediğimin ben de pek farkında değildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 O zaman şöyle açıklayım ben sana, biz 4 kişilik bi aileyiz babam ben 16-17 yaşıma kadar sabah 6.30da evden çıkıp nerdeyse 1de(gece) eve dönmüş olurdu. Biz hergün sabah 6da kalkar 'beraber' olabilmek adına kahvaltımızı 6da yapardık(öğlen okula gitsemde) Daha sonralarda babam evde olsada, hatta evden çıkamıyor olsada biz gene sabah kalkıp (artık 6 deil çok şükür ^^ ) hep beraber kahvaltı yapıyoruz. Senle beraber birşeyler yapmak istiyor olabilir o kadıncağız ya da uyanık görmek istiyordur seni sebebini bilemeyecem ama can çıkar huy çıkmaz derler hani alışmışta olabilir seni sabah kaldırmaya uykuluda olsan saçma tepki vermişsin terbiyesizlik olmuş çok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dreagloth said: Annen sallasın seni önce. işsiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Fazlasıyla işliyim, anneleri korumak boynumun borcu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar