elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben en çok elessoyu seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 operın kıllı ayağını seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Azmodai nin ince esprileri, Cons un bel altı esprileri, Xunn un muhabbetleri fede nin geyikleri Therıverblow un her turlu yazısı Bır ara longsharks güzel yazıyordu wowda o Vanillenin ve dory nın kızdan beklenmıcek hoş esprileri ( kız arkadaşım var, kötü amacım yok) aquila yanlıs yazdım buyuk ihtimal bonepart ın muhalefeti Sparkcasterda iyi yazıyor. Yazım kurallarına takılmayın. Dasaa nın derin ve garip yazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 vaniLLe said: kankileri mi yaziyoruz yoksa postunu sevdiklerimizi mi aa. ben ikincisini yazdim zira. Evet ben de anlamadim ama sadece sevdiklerimi yazmaya kalkışsam çok uzun sürer. Postunu sevdiklerimde de kesin birilerini unutacağım ama; Orçun en başta Vingthor beni öldürüyor gülmekten Septimus'un inovatif topiclerinin hastasıyım Ekmek zaten bir tane fırsat buldukça da dasaaa'yı takip ediyorum adam çok saçma ve komik abi. Günlükte rage falan geçiriyor baya iyi. Bir de Nihan tabii ki. Çok yazarken de takip ederdim şimdi gelip crit atıp kaçıyor. Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi de babacummostorsun küfürleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Genel olarak yorumlarını beğendiğim üyeleri yazmak gerekirse; Cüce (Siyaset hariç) Azmodai BulletRide Rewendor (Gs'yi abartmadıkları) vaniLLe fizban harrykewell (araştırmacı gazeteciliği) fede (sadece trollemesi güzel, ciddi mesajları sarmıyor pek) Mirage (body ve PC konusunda sağlam yazıyor) Mesajlarını okumadan geçtiğim ise 2 kişi var, birisi birkaç ay önce yörüngeye atıldı sanırım cengizhan6666 gibi bişiydi diğeri de nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Asma suratını len hemen esprili adamsın fenamı işte, bak Cem Yılmaza nasıl götürüyo sıradan. al bi de nilep gülücüğü sana bak:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 cem yılmaz kimi götürüyo ya. cansu dere gibi perti bile tutamadı elinde sdflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Şimdilerde nadasda adam ondan normaldir öyle, uzun yıllar piyasa onun tekelinde kaldı ismi yeter be:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 medya maymunu olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 benden iyi babun olur ha. götüm falan açıkta hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 en çok dasaaa gerisini de çok seviyorum sevmediğim kimse yok şimdilik umarım da olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 elesso said: ben en çok elessoyu seviyorum bende seni çok seviyorum aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dsfdsgfdsf =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Vingthor said: benden iyi babun olur ha. götüm falan açıkta hep edik:yanlis img koymusum yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 edit yüzünden senden babun olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hepinizi çok seviyorum ben ^_^_^^_^_^_^^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 beni sevdiim kız bilen sevmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 HaciYatmaz said: beni de sevin:( ben seviyorum abi, kemiğin sıcak hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mortis said: hepinizi çok seviyorum ben ^_^_^^_^_^_^^_^ Biz de seni seviyoruz^_^_^_^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 eregorn2 said: beni sevdiim kız bilen sevmiyor... //.-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mortis said: hepinizi çok seviyorum ben ^_^_^^_^_^_^^_^ hihihiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dory, reyou, yav, balon diye gider benimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar