sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=iZSHpCXPjgo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yalnı şöyle bir durum var, ben sana şarkı önerirken tribe girdim baya.ders falan çalışacaktım yalan oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bu bertuğ cemil güzelmiş hatta çok sevdim. =) Hadi git sen dersine çalış daha bende gidip yarın ki finale çalışcem öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mustafa Ceceli -Limon Çiçekleri.Unutamam.Karanfil Sertab Erener - Bu böyle Keremcem- Son bir kez Aslı ilk albümü full dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=iZSHpCXPjgo&feature=related Abi msnimde olupta bu şarkı olan varsa atabilir mi yoksa senden alcam sipeys asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 vega, Alışamadım Yokluğuna Ankara Aşk Başlar Bi Haber Bizi Üzen Neyse Burada Bitsin Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Desem de İnanma Elimde Değil Evet Ne Var Hafif Müzik Isınamazsın Ağlarken İz Bırakanlar Unutulmaz ( K-9 Mendil Normal Mi Sence O Şarkı Serzenişte Sokaklar Tekin Değil Tadın Kaldı Uçları Kırık Yalnızca Ben, Yüzlerce Sen** **önce bundan başla. uğraştım resmen.maksat insanlar güzel müzik dinlesin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Thraine_Numeheru said: Mustafa Ceceli -Limon Çiçekleri.Unutamam.Karanfil bu şarkı baya komik. bitkim böceğim bitki örtüm falan böyle bi şarkı hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yollarız abi ayıp ediyosun yolla adresini ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bi de şey var. BİLİYOR MUSUN KÖTÜ KARAKTERLER VAR. zaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 mustafa ceceli- karanfil hatırlatmanız gereken son şarkıydı TEŞEKKÜRLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Sağol Bella hepsini dinlicem =) Bu arada daha demin odadan içeri kız arkadaşım girdi baktı müzik dinliyorum tepkisi "aaa sen müzik mi dinliyosun?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aman tanrım o kadar vahim yani. neyse zararın neresinden dönülse kar. rica ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bella said: Yalnızca Ben, Yüzlerce Sen** Süper! Gerçekten çok sevdim Vega'ya dahada bi yakınlaştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 almancı rap var, en düşük seviyesinden başla müzik türlerine bence ibo falan neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Pluton said: Sağol Bella hepsini dinlicem =) Bu arada daha demin odadan içeri kız arkadaşım girdi baktı müzik dinliyorum tepkisi "aaa sen müzik mi dinliyosun?" Ateşine falan baktı mı? Şaşırtmışsın kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yildiz Usmonova & Yasar - Seni Severdim oofff fena damara bagladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aynen ya.akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu da baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu arada bende anladım ki türkçe müzik fakiriyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sağolun sağolun hepisini dinledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 benim yaptığım bişeyler de var göz atabilirsin. reklam da yapmış olurum bu sırada :P sdfa www.myspace.com/frombeyondproject Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sadece ilk mesajı okudum ve şunları söylemeye geldim: yavuz çetin whisky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 türkçe rock için kurban dicem ben yine de. söz müzik falan çok güzel o grupta. ayrıca gren dicektim ama denmiş. son favori grubum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar