Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe müzik önerileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@sipeyskeyk

Ne alakası var abi her ortama ayak duydururum ne güzel işte =)

@Bella

Şuan başladım dinlemeye güzelmiş valla. Ya dedim ya ne hoşuma gitmişti mesela yakın zamanda bu norveçin şarkısı sonra balkans girls müydü neydi adı yine oda 3. olmuştu 2009 eurovisionda sonra mesela immortal güzel hatırladığım ordan geç ibo sarhoşu severim orhan babayıda dinlerim sonra psikopat vardı bitane adını unuttum değişik değişik giyiniyo o hoşuma giderdi. Burak kut du galiba "bugün pamuk kalbinden taşınıyorum" muydu neydi onu sevrdim ama şarkıyı bulamadım =)
Mesaj tarihi:
Düşündüm de müzik olmaza ölebilirim galiba.

Evde otururken müzik dinliyorum
Ders çalışırken
Araba kullanırken
Alkol alırken
Uyumaya çalışırken
Uyanır uyanmaz
Giyinirken/Hazırlanırken
Yolda yürürken
spor yaparken
seyahat ederken
bilimum duygusal hadise esnasında vs.

resmen müziğin değerini anlamamı sağladın ahahahaah :D
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Mesela moralin bozukken falan ne yapıyorsun ?
Aşıkken ?
Sinirliylen ?
Alkollüyken ?
Keyifliyken ?

Hayat mı geçer müziksiz.

Zaten aşığımda (ulan şimdi aklıma geldi benim hödüklüğüm sayesinde bir şarkımız bile yok yakında nişanlanıcaz 2 sene oldu), sinirliyken oyun oynarım, alkollüyken genelde arkadaşlarım olur muhabbet falan öyle ya.

Ruhsal bunalıma sokcaksınız lan bi durun
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

bu arada

ibo-sarhoş (tu)

estafurullah öyle demek istemedim.Benim hayatımda çok önemli bir yer tutuyor yani müzik.Senin tutmuyor olabilir, ama tutsa daha iyi olur diye söylüyorum.

yok be biliyorum öyle demek istemediğini ama olsun ben kendi kanaatimce odunum =)
Mesaj tarihi:
ahahaha Bella 4-5 tanesini dinledim çoğu dediğim gibi sadece "bir çapkın dilenci" hoşuma gitti =)

Gripin - Böyle kahpedir dünya ekledim bunu dinlemiştim zaten =)
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Sen türkçe müziğe en başından başlasan daha iyi olacak.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZ1ievk43T8&feature=PlayList&p=D9FCFC297EE0B91C&playnext=1&playnext_from=PL&index=42

Ofs evet.
  • Yeni Oluştur...