Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Müziği pek sevmeyen birisi olarak (evet nadir insanlardanım) bu aralar dinleyesim geldi ne olduysa =) Türkçe müzik önerileriniz nedir neler dinlersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 böyle soru olmaz olsun. ne tarz istiyorsun önce onu de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Hele bi de bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Pek bi tarzım yok genelde dinlemediğimden =) Her tarzdan söyleyebilirsiniz ya hoşuma gideni dinlerim ben tarz falan aramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ne biçim insansın sen :D kitlendim böyle bir soru karşısında şimdi. ismail yk dinle o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Bakiyim bi şarkılarına grooveshark güzelmiş daha öncede böle müziğim gelmişti üye olmuşum playlist oluşturuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Şaka mı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 zeki mürenden basla had bakiyim. bi de pardon nerde yasiyodun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ya adam ismail yk yı deneyecek birazdan. hayatının dönüm noktası belki de adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ahaha yok valla değil ya. Ben yıllardır hiç öle müzik seçmedim ki radyoda falan dinlerim işte genelde. Mesela bu 2009 eurovision birincisi norveçin şarkısı ile ibrahim tatlıses sarhoşu arka arkaya dinleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 @vaniLLe Bi kaç şarkısını biliyorum du bakim hepsine =) @sipeyskeyk yok gitmez o herif o ne lan "bas gaza aşkım bas gaza" daha öncede duymuştum sanırım ondan nefret ediyorum müzikten Edit: Nazan öncel iyiymiş bikaç şarkısı sevdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 o zaman durum ciddi. teoman, sezen aksu, fahir atakoğlu, mor ve ötesi, TARKAN aklıma ilk gelenler bunlar. ben de pek türkçe dinlemiyorum ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 keşke şaka olsa üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dolapdere big gang ve fahir atakoğlu'nun şarkılarına bak derim ama edit : ben de trollediğime pişman oldum yardımcı olmaya çalışıyorum, adam gerçekten baya eksik yaşıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 DHFJKLDFG AYH. Ee şey olabilir mesela Lerzan Mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 hayretlere gark ettin. yeni türkü öneriyorum.çok severim. karanfille başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mustafa Ceceli ve/veya Enbe Orkestrası Levent Yüksel Yalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 İltifatlarınız beni derinden yaraladı =( O değilde nazan öncel hakketten iyiymiş sevdim. Tavsiyelerinizi yerine getiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 adamın tarzı yok random sallıyorum çok garip öneriler oldu ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 NE var canım bizimde tarzımız olmasın varsın çok mu büyük eksiklik =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 abi, sen farkında değilsin ama müzik zevki sahibi olmamak baya kötü birşey.Biranönce edinmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yeni türkü çok iyidir hepsini indirip dinlemelisin. ikinci önerim de ezgi'nin günlüğü. pek dinlemiyorum ben türkçe ama nasıl müziklerden hoşlanıyosun ki? mesela 6 sene önce dinlediğinde ne hoşuna gitmişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Cartel İsmail YK Çelik Davut Güloğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Pinhani <3 Aslı Aylin Aslım FELAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar