Buyse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 indirecek birşey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bi tane de bana kod mod bişeyler atsanız bari ? öm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Buyse said: indirecek birşey bulamıyorum. aynen ya. ne indiriyim diye düşünüyorum. önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 orada burada bulunmayan discovery, national gezi belgesellerini indireyim ded im.. yoklar.. hmm.. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Indirdim biseyler. Hatta bilerek leecher > seeder materyaller sectim ama kimse benden bisey cekmiyor. Sonrada 5 gun sonra bani koycaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben çekiyim anam. nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Supernatural.S01.WS.DVDRip.XviD-SAiNTS cekebilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 birileri de breaking bad se02 ep13 çeksin bilae. bi tek ben çekiyorum çok korkuyorum. bakın güzel dizi, vallahi güzel. izleyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ya ben rapid aldım onu sömürüyorum şu ara, bu TL'yi 15 gün falan hiç elleşmesem sonra kassam bu bişi yapmıyo diye banlanır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aktif olmayan kullanıcıları siliyorlar evet ama kaç gün içinde bilmiyorum, 15 günde birşey olur mu bilemedim ayrıca ratio olayında 0.85 in aşağısı sıkıntı yaratır, inmemeye bakın Users with ratio < 0.5have only 1 download slot available Users with ratio < 0.6 have only 2 download slots available Users with ratio < 0.7 have only 3 download slots available Users with ratio < 0.85 have only 4 download slots available Users with ratio > 0.85 have unlimited download slots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ratio < 0.4'se 5 gun sonra atiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya çok yavaş gonderiyorum.normalde gunde rahat 10 gb gönderirim ama bugun bendemi sorun var yoksa indirdiklerimdemi anlamadım.quik net kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi upload sorunu bende de var. 2 saatte 2 gb indirdim, 12 saatte 100 mb upload yapabilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şunu farkettim, aradığım herşeyi public torrentten buluyorum zaten. ordan bulamazsam rapidden buluyorum. buranın bu kadar piskopatça gözükmesinin tek sebebi, yüksek download hızı sunması ve üyelik almaması. değerlendikçe değerleniyor ondan. ya da ben çok dar bir adamım download edilecek şeyler hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Devokai said: birileri de breaking bad se02 ep13 çeksin bilae. bi tek ben çekiyorum çok korkuyorum. bakın güzel dizi, vallahi güzel. izleyin abi yalvarıyorum lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hızı baya iyi ben çok beğendim ama böyle giderse basarlar popoma tekmeyi :P.çok yavaş upload hızım.speedtest te kontrolde ettim sorun yok hızımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Port acip yaziliminiza girerseniz biraz daha fazla upload yapabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 zaten açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Devokai said: Devokai said: birileri de breaking bad se02 ep13 çeksin bilae. bi tek ben çekiyorum çok korkuyorum. bakın güzel dizi, vallahi güzel. izleyin abi yalvarıyorum lütfen son bi kez daha uplayayım da görmeyen varsa görsün, aciz durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 invite kodu geçersiz diyo sanırım yetişemedim : :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 biliyormusunuz torrentleech gibi sitelerde adamlar ratiosunu korumak için sırf yeni çıkan filmi çekip izlemeyecek bile olsa seed ediyor. iyi seed edilecek şeyleri izlemeyecek oynamayacak bile olsanız indirip seed etmeniz lazım rationuzu iyi koruyabilmeniz için iyi bir yöntem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lost başlasın artar ratio rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Rating: 0.034 Uploaded: 2.38 GB Downloaded: 69.76 GB (updated once a day) zamunda şeyim takır takır indiriyorum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yahu ben iyi guzel download yapıormda, hiç upload olmuo. nası yapcam? sınırsız gozukuo upload ama nedense upload yapmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 biri ömden inv atarsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar