Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Teşekkürler kaptım 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 wallahi bugün bakınıyordum invite ı. çok iyi oldu. tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ne biçim şifre bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oh tamam saol =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 aldım ama var ya 1aya kalmam atılırım.. düşük internet hızı ile ratio olayı çok tırt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ratio olayi olmasa buranin demonoidden farki kalmazdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oha direk atladım. reptiye reprep =) saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Deli gibi sömürürsek ne kadar sürede atarlar? Bu hızlarla nasılsa atılcaz bari adam gibi sömürelim diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Şu yaptığınla bile burdaki modluğun ömür boyu garanti olmalı saolasın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 şu ratio yu tutturcam ama bişi indiremiyorumki mübarek dht ye izin vermiyor ve tracker çalışmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 atilmazsiniz ya nasi atiliosunuz. cok zora girerseniz public trackerdan atiyorum house un yeni bolumunu cekin, cikar cikmaz torrentleechteki torrenti ustune yapistin, 0 download ile hayvan gibi upload yaparsiniz. ama illa atilmaya oynicam diyosaniz 0.35 ti sanirim oldugu zaman ratio 2 hafta icerisinde falan atiyolar. tekrardan uyariyim, atilmaya oynamayin cunku ilerde internetinizi arttirirsiniz falan adam gibi kullanirsiniz. 3 senedir uyeyim bu siteye topu topu 2 tane davetiyem oldu. tamamen random bi davetiye sistemi var, cok zor uye olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 genelde zamunda yetiyor ama bazen tL gibiler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 teşekkürler. ne farkı var bunun mesela bitcomet+isohunt kombosundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu arada dht desteklemiyo ama indirdiginiz bi dosyanin hashleri ayniysa, torrent clientindan o torrent dosyasini kaldirip, TL torrentini koyunca direk seedinge gecirtebilirsiniz. @doruk: buranin aslinda en buyuk ozelligi yeni cikan cogu seyi 100 seed 50000 leech gibi sartlarda degil, maksimum hizda indirebiliyosun. ayrica eski torrentleri bile gene son hizda indirebilecegin bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 said: public trackerdan atiyorum house un yeni bolumunu cekin, cikar cikmaz torrentleechteki torrenti ustune yapistin, bunu bi daha annat bi... annat bağa buğu.. publiceten çektiğimin üzerine seed ederkene torrentleech tracker'ı mı ekliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 uzun süre seed yapan var mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kaptım bende teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dasaaa said: said: public trackerdan atiyorum house un yeni bolumunu cekin, cikar cikmaz torrentleechteki torrenti ustune yapistin, bunu bi daha annat bi... annat bağa buğu.. publiceten çektiğimin üzerine seed ederkene torrentleech tracker'ı mı ekliyorum? simdi soyle oluyo, public trackerdan house u cektin, download etti ve seed asamasinda. client tan house'un torrentini kaldiriyosun (indirdigin dosyalari degil ama onlarla ellesme). daha sonra torrentleechten ayni torrenti indiriyosun (isimlere dikkat et, mesela House.S06.E10.HDTV.2HD yaziyosa ayni isimdeki torrenti indir). clientinda dosyayi kaydettigin yer olarak, public trackerdan indirdigin yeri sec. eger ayni torrent dosyasini sectiysen zaten butun dosyalar var oldugu icin download yapmadan direk upload yapmaya basliyacak. @farinal: 2tb upload var benim bisimi sorcaktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 eyv reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 dosya isimlerine de dikkat et tabi, biri rarlayıp biri avi olarak yollamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 heroes bende vardı :) onun torrentlerini çekip direk upload a başladım. Bu arada teşekkürler çok hoşmuş site:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 utorrentte şifreyi nereye yazıyoruz. şifre istiyor indirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ilaç oldu bu. rapidshare almayı düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ulan yazdıgım mail inaktifmis simdi yeni bir mail yazıp sifreyi de kabul ettirene kadar kapanır alımlar sansimi opeyim. yine de tesekkurler kod icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar