gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Firma: Hasbro Ürün adı: Darth Vader FX Lightsaber Durum: Sadece sergilenmek için kullanıldı. Kendi özel kutusundadır. Altlığı dahildir. İstenen fiyat: 280 tl. ya satabilirim. Tekliflere açığım. yer ve para sıkıntısından dolayı böyle bir durum oldu, ilgilenen arkadaşlar özel mesaj atsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 lütfen başlığı trolleyemeyelim , yer sıkıntısından dolayı satıyorum zaten. gereksiz yere tartışmayalım şimdi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gecko said: yer ve para sıkıntısından dolayı böyle bir durum oldu elektrik borcundan ışın kılıcına haciz gelen jedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sağlam mı bunlar duel yapılır mı fx yoktu o zamanlar eskilerle biz kapışırdık çat çut kırılmaz bişi olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 içine petrol koymazsan (gerçektir bunu yaptılar) güvenlidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gerçek lightsaber ne zaman çıkar ya istiyorum ulan ölmeden bi kaç wookie kolu keseyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 ist de oturuyorsan 200 veririm kargo sana ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 petrol niye koyayım ki içine? petrol kaç para lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 2-3 sene önce güzel parlasın diye abdli elemanin teki petrol koymuş içine, doğal olarak ilk çarpışmada patlama oldu ve yandı ahahahah neyse pmlerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 2. el lightsaber mı olur aga, her jedi'ın kendi yapması lazım alın tarifte kullanıacalklar * Lightsaber hilt * Pommel cap * Diatium power cell * Inert power insulator * Focusing lens * Lightsaber crystal * Emitter matrix * Blade emitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 herşey tamamda kristal nerden bulcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 geckoo resimde,kılıcı kullanan jedi sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 para sıkıntısını anladım ama yer sıkıntısı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yeşil olsa alırdım. gardiyan rengi diil mi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 zipzip said: para sıkıntısını anladım ama yer sıkıntısı nedir? çok zenginim bi sürü koleksiyonum var yada taşınıyorum demek :) o değilde gerçekten, elimde kaldı satmam lazım yav. gittigidiyor a mı başvursam ne orda da 375 e falan satıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bence para lazım demeye utanmak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 swtor çıkınca güzel olursa aslında alınabilir bundan, 2011 e kadar vakit var netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yalnız master replicas artık fx çıkartmıyor sadece hasbrolar var, gerçi pek bir fark yok arasında, hasbrolar da tarih olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 şarjlı mı pilli mi nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 normal kalem pil de olur, isteyen olursa yanında 3 tane şarj edilebilen pil de koyarım kutuya hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://cgi.ebay.com/NEW-Star-Wars-Force-FX-Lightsaber-Anakin-by-Hasbro_W0QQitemZ270510921773QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3efbb5182d#ht_602wt_1165 sıfırı daha ucuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 gittigidiyor'dan sat daha kolay olur. %10'unu çarpıyolar ama dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lightsaber alırken eski sahibini öldürüp almak adettendir benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 highlander o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kelle o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar