Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 21. yy'de hala beşiktaşı tutan adam var bu memlekette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Di mi ya aslında Fener ile Cimbom arasında yarı yarıya pay edeceksin Bjk'lıları. Hem de insanlar kanser olmaktan kurtulmuş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 zaten fb gs çok başarılı şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Arkasokak said: 21. yy'de hala beşiktaşı tutan adam var bu memlekette... Ben 20.yy nin sonlarında başladım, o zamanlar böyle değildik hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 19. yy sonlarında daha beşiktaş yokken beşiktaşlıydık biz mustafa kemal kankamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Silphatos said: 19. yy sonlarında daha beşiktaş yokken beşiktaşlıydık biz mustafa kemal kankamla fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yoo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Or1on said: kermit buraya üçlü çektir foruma haha fena olmuş lan bu dün iş yerinde yan tarafta pizza hatın tvsinden ara sıra bakıyorum 3-0dan sonra bakmadıydım kasımpaşa coşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 "Tatar Ramazan" said: Di mi ya aslında Fener ile Cimbom arasında yarı yarıya pay edeceksin Bjk'lıları. Hem de insanlar kanser olmaktan kurtulmuş olurlar. aynen. amcama dedim kuzenleri beşiktaşlı yapma. hak yoluna Fenerbahçe'ye yönlendir, dinlemedi... sonra her maç ailecek telefonlar kapalı cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 VUAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 puhaha güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Arkasokak said: 21. yy'de hala beşiktaşı tutan adam var bu memlekette... Arkasokak, sana oyuncak kamyon aldım.Kepçeside var.Yarın seni alıp parka bırakırım.Takılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yalnız fenerlıler epey sevinmiş elenme durumuna gelmemize. Adamlar haklı final,yarı final,ceyrek final kupada ne zaman karşımıza çıksalar veriyoruz ayarı. ümitlendiler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yahu adamlar Türkiye Kupası ne onu bile bilmiyor sizi mi takip edicekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ulan fener kupayı aldı yıllar sonra. adamları durdurabilecek takım kalmadı :D hayırlı olsun ne diyelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Aslında ben cimbomdan kasımpaşadan eskişehirden ve bilumum takımdan umutluyum. Biz varken alma şansları HİÇ yoktu.Şimdi az biraz şans çıktı işte ortaya. Durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar