DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Corelia Cnet , Tatooine Mos Eisley falan çok kalabalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 başladım ama ne yapacağımı pek bilmiyorum elimde kapkaççı bıçağım ile sokaklarda gezinmekle meşgulüm şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 simdiki rumorumuz endordan geliyor pubam battlelord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Peki DWB Overlord falan çıkarsa nasıl farmlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Genwa said: Peki DWB Overlord falan çıkarsa nasıl farmlanacak? Sağlam bir grup bulacan. Doctor, 2 veya 3 rifleman. Bir kaç tane swordsman. pistooler, TKM ve combat medic yürü git :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Peki zorların daha az öldürülmesi gibi bir şey var mı yoksa overlord da 50-60 tane çıkabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hepsi ayni sanirim bi de 20-25 kesince oluyor sanirim 60 a gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 olm oth. nerdesin. yoksun ortalarda. gel master evana ya yardım edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ya biri nasil jedi olunur olmak icin ne lazimdir hangi skillere gidilmelidir falan bi anlatsa cok guzel olur ben mesela fencer a gidiyorum jedi olunca ise yarar diye dogru mu yapiyorum yanlis mi yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 GwindonSurion said: ayrıca şura direk anlatıyor jedi yolunu: http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=32411 çok kolay bu sistemde etraf jedi dolu jedi olunca fencerı sileceksin bir işe yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Holo lazım yok mu donate edicek 200k param var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 GwindonSurion said: GwindonSurion said: ayrıca şura direk anlatıyor jedi yolunu: http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=32411 çok kolay bu sistemde etraf jedi dolu jedi olunca fencerı sileceksin bir işe yaramaz peki jedi olacak birinin hangi skilleri kasmasi iyi olur master brawler olmak bi isine yarar mi mesela veya ne bileyim ne yarar isine yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ns elder labor, sololamayı deneyen oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 swordsman yada rifle'san sololarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 En son denediğimde (aylar önce) regenleri inanılmaz fazlaydı, düzeltilmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Anelor said: GwindonSurion said: GwindonSurion said: ayrıca şura direk anlatıyor jedi yolunu: http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=32411 çok kolay bu sistemde etraf jedi dolu jedi olunca fencerı sileceksin bir işe yaramaz peki jedi olacak birinin hangi skilleri kasmasi iyi olur master brawler olmak bi isine yarar mi mesela veya ne bileyim ne yarar isine yani kesinlikle yarar. norma templateni yavaş yavaş bırakarak devam edeceğin için melee class lar çok işine yarayacaktır. defansın iyi olacak. damage için düşünme. çünkü elindeki ls kadar damage yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Tebrikleeerr !!!!!!! Güç seninle olsun birader :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ne ara kastınız da ne ara jedi oldunuz yahu. get a life! euhaeudhef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 gratz dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Grtz sevki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blaster21 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu holocron nerden düşüyo? napınca düşüyo? hologron düşürmek için skill fındık fıstık ne lazım nerden başlancak napılcak.Düzgün bişekilde baştan sona anlatın şunu gözünüzü sevim... Bide merak ettiğim bişey var swordsmanlar hangi zırhı kullanıyolar composite set aldım karakterne ne regen kaldı nede başka bişey yine zırhsız takılıyorum çok daha iyi oluyo.Melee takılanlar için önerebilceğiniz zırh varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 composit iyi ama buff alman gerek . ve giydiğin armorun emburance leri çok yüsek se o da kötü tabiki yanında devamlı vasarian brandy ve kötü durumlara göre diğer yiyecek içecekler yanında bulunsun. ah de var çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 tunch said: get a life! şimdi gratz falan ama doğru söze ne denir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blaster21 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Beyler bu holocron olayı faint olmadan öncemi lazım yoksa sonramı? bide ne kesince düşüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar