GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Jedi rumorlarına başlıyorum, burası rumor bilgi alma, yardımlaşma topkaımız olsun. Bazı görevler şöyle ki: DWB'nin en alt katındaki bi yaratığı kestiriyor size falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Şimdi iki gün sabret hacı. ben ve aceh de başlıyacağız. fakat bana biraz zaman lazım. tkm ye gereksiz zaman ayırdım. Swordu masterlayacağım iki güne kalmaz. Aceh de var. Beaber yaparız. Şimdi iki prof masterlayıp poi gezip badge toplayacağız. Sonra Themepark mı yapacaz. Old man ve sonrasındaki köy işini biliyordum. Önceki sistemde nasıldı lay. NS - Elder kesmek olayı da knight trial lerindeydi?! Bu linki buldum. http://soteyswgemujedi.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 herkese ayrı görevler ama ben a Corsec Special Ops Major'da takıldım direk:/ ayrıca şura direk anlatıyor jedi yolunu: http://www.swgemu.com/forums/showthread.php?t=32411 çok kolay bu sistemde etraf jedi dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 spawnların nerde olabileceği ile ilgili yararlı olabilecek bişey: http://trac2.assembla.com/swgemu/browser/core3/branches/CHTest/bin/scripts/creatures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dantooine de dolanirken feral force wielder goren duyan hisseden wp alsin bi zahmet belki gorur yetişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 feral force işi tamamdır şimdi daha zoru çıktı imperial major general avlamam lazım özellikle imperial poilerinde dolanırken aklınızda olsun aceh e tell atın oyu niçi mail atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yardıma gelirim. Basalım base i. Guild dende bir kaç kişiyi bulalım. shewyky akşama yardım edeyim. Sana adamı bulduysa beraber indirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 force wield wielder lairi bile gordum ingame Ryuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 şu an da em da bulunan poi badgelerini aldım. 50 badge oldu... bakalım medic i bu akşam yapayım.olmadı fencer i kasarım. o da olmadkı. pikeman... o ada olmazsa ranged proflarına dalacam. yoksa bh olup sizleri avlarım ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 imperial stormtrooper black hole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Hala corsec special ops major=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 yaw bir macro ornegi gonderebilecek varmi bana arkadaslar lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 /flourish 1; /pause 2; /macro flourish; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 ne istiyon annem nasi bir macro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 name it hs /ui action targetSelf; /headshot3; /macro hs; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Surge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Karag8z said: Surge Kafa, göz, bacak, böbrek, dalak @@€#$£>>>!!!:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 uiaction toolbarli moolbarli bir macro modeli vardi benimde afk krayt kestigim onu yapacam ornek lazim oldudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Karag8z said: Surge gz bu ne hiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 managerx said: Karag8z said: Surge gz bu ne hiz son 3 gündür rumor da yapmiyorum. özellikle harf atlayacakmi diye bir seyler deniyorum atlarsa yasadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Black Hole Stormtroopers nerde yaw bilen var mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 DamienThorne said: Black Hole Stormtroopers nerde yaw bilen var mı... ciddimisin bir onceki rumorum du, moralini bozmak istemem ama aglaya aglaya bitirdim, lair olarak bir arkadaşım bir kere gormus ama ben hep tek tek avladim, static bir yerleri yok, cnetin 1000 m güneyinde, naboo da imp vs gungan poisinde, tatooine mos eisley sehrinin dısında spawn oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Oo yapma yaw...Buna benzer bitane daha çıktıydı zaten Grecks Mugger die corelia'da dolaş dolaş çok uraştırdı hmpf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 BTW STRONG. holo lasim holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 şimdi karakteri hangi dünyada yaratayım en kalabalık hangisi hemen cevap lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar