spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Yeni aldığım trial of atlantisimi usa versiyonuyla değiştirmek istiyorum.(daha kutusu açılmadı) isteyenler özelden yada burdan ulaşabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bi de almanca versiyonuydu sanırım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Sadece cd key değişimi yapıcam oyunalar kalabilir gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 o biraz zor çünkü elinde EU versiyonu (sendekinden) oyun cdleri olmayan birinin işine sadece key yarar mı bilmiyorum biz kopyalatmayı denemiştik ama EU cdlerinin kopyalanmadığını söylediler vazgeçmiştik, elinde zaten EU account olan biri ikinci bir account olarak alabilir ama[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Tamam kardeşim aaa zorluk çıkarma :) gerekirse kargoda yaparız nettende indiririz bi adam bulalımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 anlatamadım galiba :) bak şimdi senden EU versiyonunu (ki almanca versiyonu demiştin) alacak adamda eğer zaten EU account yoksa netten indirecek olan kişi o oluyo, yollayabilirsin elindeki cdleri eyvallah da almanca olduğunu da belirtirsen en azından baştan bilinmiş olur[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Tamam ya adam indirir netten bişey yapar ayrıca bilmiyorum almancamı ingilizcemi oyunu yuklemedim daha dedilerki olmaz kutusunu açmadım. ama almanca sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar