Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 oh yeni yeni anca uyanabildim. şimdi de sabah 9a kadar çizmem gereken bir dağ evi var. 2 katın planları 2 tane evin boydan kesiti 4 cephesinden görünüşü arazinin vaziyet planı bi de 1/200 ölçekte maketi. mimarlık zor diyorlardı ne kadar zor olabilir derdim. çok zor lan:( diceksiniz son güne bırakmışsın fln valla bırakmadım. 2 gündür başka proje vardı. sonra sunum yaptım şimdi anca buna sıra geldi. ha yarın bunları görünce perşembeye hepsini bi daha yap dicek. çok üzülüyorum lan. kanıma dokunuo bu bölüm. içimi döktüm ilginizi çekmeyebilir ama çok yalnızım arkadaşlar. sağolun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 acını paylaşıyorum benim hatunda sabahtan beri perspektif + kesit alıyor o da iç mimar olacakyarın sınav okul fln yok diye ayaktayız bakalım kaçta yatarız henüz belli değil ehe
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 planlar bitti ha gayret sağolun arkadaşlar destek için
Churel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 okadar da zor deil lan 7. senende falan dersler iyce azalıyo bak benim bi dizayn bide ışık kaldı asasddsa :D
Öne çıkan mesajlar