Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sönen sivilce izlerinin bi tedavi yöntemi var mı? ilacı falan filan bildiğiniz?senelerdri merak ediyorum daha yeni soruyorum. asitle falan açıyolarmış galiba ama kremiyle merhemiyle falan tedavi varsa merak ettim. var mı bilen duyaN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bana hep patlatma iz kalır diyorlardı, patlattım iz kalmadı, patlatmayanların iz kaldı nedense. Ne garip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hiç sivilcem olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Devokai said: Bana hep patlatma iz kalır diyorlardı, patlattım iz kalmadı, patlatmayanların iz kaldı nedense. Ne garip lan ben test ettim. ikisinde de kalıyo bende. crap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 patlatmamalı. yüzdeki sivilceler özellikle beyin absesine kadar yol alabiliyor. aman . bu arada göçük şeklindekiler için yapabilecek bişey yok sanırım . ama bi cildiyeciye görün derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 contratubex gibi yazılan bişey ama sivilce için overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 göçük değil şişik daha doğrusu.patlatmassam 2 ayda anca geçer.normalleri değil çünkü supersize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 biraz piyango gibi bir olay bu, az sivilceli gezdim ortaokulda lise de falan, bir tek yanağımda ufak çapta bişi vardı, o kaldı mesela senelerce durdu orda. geçen sene gibi gittim cilt doktoruna sakata gelmemek için. işte bakıyo falan, surattaki salgıları düzenlicek bişiler veriyo, zore-bişi, hatırlayamadım bi ton çeşidi vardı. işe yaradı oldukça, pek bişi kalmadı geçti gibi. şansa bırakma git insan gibi muayene ol derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GelbanaGomBana Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 sivilcelerin gömdü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 lazer tedaviyle eğer çok abartı derecede derin yarıklar şeklinde izler yoksa yok edilebiliyo diye biliyorum. Bir de sivilceler için (ama çok sivilcesi olan insanlar için) roaccutane diye bi ilaç var ama çok fazla yan etkisi olan bi ilaç olduğu için her doktor vermiyor ve doktora danışılmadan kesinlikle kullanılmaması gerekn bi ilaç. Kısaca doktora bi git o ne yapcağını bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 TETRADOX günde 2 tane eryacne sivex losyon sabah akşam sür bunları bende işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Laser tedavisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 perşembe randevu aldım.gidicem bakalım.yazalım genel tedavi yöntemi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar