Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sönen sivilce izlerinin bi tedavi yöntemi var mı? ilacı falan filan bildiğiniz?senelerdri merak ediyorum daha yeni soruyorum. asitle falan açıyolarmış galiba ama kremiyle merhemiyle falan tedavi varsa merak ettim. var mı bilen duyaN?
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bana hep patlatma iz kalır diyorlardı, patlattım iz kalmadı, patlatmayanların iz kaldı nedense. Ne garip lan
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Devokai said: Bana hep patlatma iz kalır diyorlardı, patlattım iz kalmadı, patlatmayanların iz kaldı nedense. Ne garip lan ben test ettim. ikisinde de kalıyo bende. crap
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 patlatmamalı. yüzdeki sivilceler özellikle beyin absesine kadar yol alabiliyor. aman . bu arada göçük şeklindekiler için yapabilecek bişey yok sanırım . ama bi cildiyeciye görün derim
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 contratubex gibi yazılan bişey ama sivilce için overrated
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 göçük değil şişik daha doğrusu.patlatmassam 2 ayda anca geçer.normalleri değil çünkü supersize.
J'eon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 biraz piyango gibi bir olay bu, az sivilceli gezdim ortaokulda lise de falan, bir tek yanağımda ufak çapta bişi vardı, o kaldı mesela senelerce durdu orda. geçen sene gibi gittim cilt doktoruna sakata gelmemek için. işte bakıyo falan, surattaki salgıları düzenlicek bişiler veriyo, zore-bişi, hatırlayamadım bi ton çeşidi vardı. işe yaradı oldukça, pek bişi kalmadı geçti gibi. şansa bırakma git insan gibi muayene ol derim.
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 lazer tedaviyle eğer çok abartı derecede derin yarıklar şeklinde izler yoksa yok edilebiliyo diye biliyorum. Bir de sivilceler için (ama çok sivilcesi olan insanlar için) roaccutane diye bi ilaç var ama çok fazla yan etkisi olan bi ilaç olduğu için her doktor vermiyor ve doktora danışılmadan kesinlikle kullanılmaması gerekn bi ilaç. Kısaca doktora bi git o ne yapcağını bilir :D
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 TETRADOX günde 2 tane eryacne sivex losyon sabah akşam sür bunları bende işe yaradı.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 perşembe randevu aldım.gidicem bakalım.yazalım genel tedavi yöntemi varsa
Öne çıkan mesajlar