Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bir de çöpe siyah poşette altın takıları atma hikayeleri vardır, sıkça duyulur bööle evin bir bireyi diğerinden habersiz atar falan. Bulan nasıl seviniyordur acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bildiğin kadarıyla lağımların o atölyelerin giderine bağlı bölümleri ihaleyle satışa sunuluyordu. bunlar nerenin lağımına dadanmış, ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bunun birde temiz olanı var.Yazın sahillerde metal dedektörü ile milletin denizde ,plajda düşürdüğü takı,para vb.. nesneleri aramak.Adamlar hem rontgen yapıyor hem de para kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 daha temizini söyliyim size, marmarisde bi abimizin 12 kişilik dalgıç ekibi var yazın her gece tüm sahili tarıyorlar fenelerlerle turistlerin düşürdüğü altınları topluyorlar.. öyle ufak tefek bi iş değil demiştim bi ara abi bende böyle bi ekip kursam ne olur diye vururum seni o olur demişti, şaka olmadığını farkedince sustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Masakari said: Bunun birde temiz olanı var.Yazın sahillerde metal dedektörü ile milletin denizde ,plajda düşürdüğü takı,para vb.. nesneleri aramak.Adamlar hem rontgen yapıyor hem de para kazanıyor. son mesajı okumadan yazmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o en azindan daha normal bi olay buna kiyasla. bi de eskiden bu isi yapan kaptanlara verilen bi isim vardi yamulmuyorsam, dilimin ucunda da bulamiyorum. catlicam. ayrica.. biyrin. http://2teker.sahibinden.com/minelab_quttro_altin_arama_dedektoru-24WQQaXQQ14569281WQQpXQQdisplayitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Yazık milleti ne halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar