axedice Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Selam gençler. Bizim firmaya bu perşembe günü tayvandan makina servisi için iki mühendis geliyor, yalnız ingilizceleri çok iyi değilmiş. Bu arada ingilizceleri iyi değil diyen tayvanlı hatun da would you link yesterday as today falan diyo düşünün yani asdf Kuracağımız makina cnc tadında robotumsu bişey olduğundan öyle tarzanca anlaşmak işime gelmiyor. Şimdii bana büyük ihtimalle çince bilen tercüman gerekicek. Tayvan ticari ateşeliğini arayarak bi kaç kişinin numarasını aldım ama bi buraya da sorayım dedim. Var mı çince konuşan, bu işleri daha önce yapmış bir tanıdığınız falan? Ve bu işin raici nedir? Sonuçta arapça fransızca falan gibi çok bilinen bi dil değil, biraz daha yüksektir heralde ücreti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Var mı bilmiyorum ama, Çün Kültür tadında bir yer varsa istanbul da çok işine yarar. Ankara`da Japon, Fransız, İngiliz, Alman vs. ler yardım ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Biraz tuzluya geldi ama baya iyi türkçe bilen bi çinli tercümanla hallettik, yarın öbürgün ihtiyacı olan çıkarsa yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 demek gerçekten lazım çince ya hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar