Farinal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Torrentlerde bi salaklık mı var anlamadım max 10 görüyorum indirme hızında zaten piratebay'e de girilmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 arenabg.com torrentday.com şuan 210 la dl yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Torrentin kalitesine (seed) göre değişir. Piretabay de açılıyor şu an. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Hayır çünkü daha 2 gün önce kullandığım aynı torrentden dizinin diğer bölümlerini indiremedim o yüzden... Arada ama format attım utorrente bi ayar mı çekmek lazım acaba bilmiyorum edit: Piratebay'e girebildim şimdi evet. Ve çok şükür 90-100 görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 saçmalıyor arada isohunttan bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 arenabg 'den 90mb indirme hızı görsem de piratebay deki trackerlarda bi sorun var, sorun senden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 torrentz deki trakerlarda güzel ama arama motoru arada bir can sıkıyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ya off ulan. bi sorun var bende. port falan açtım hala daha duzelmedi. nerden olursa olsun maksimum 1 seedden download yapıo. 2kb 3kb ile oluo ole oluncada. nedendir ya? 186 tane seeder gozukuo. 1 tanesinden seed alıo. bu hafta çıkan heroes bolumu. tek kişinin seed yapıcağı bişide deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 eztv açılmıyor bende google dns kullanama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar