Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 binlerce, milyonlarca yılda değil de bir kaç saatte oluştuğuna dair bir teori vardı. kime aitti ve kaynaklı anlatım bulabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Büyük kanyonu bilmiyorum da ona benzer bir yerin o kadar senede değil de bir bariyerin yıkılması sonucu gökdelen yükekliğinde dalgaların gelerek şekillendirmesiyle oluştuğuna dair bir teori vardı. NG'de izlemiştim sanırım. Kaynak veremeyeceğim üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hah. o belgesel büyük kanyonla ilgili değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yok başka bir yerle ilgiliydi. Ondan eminim. Büyük kanyonla ilgili de benzer bir teori ve belgesel varsa bilemeyeceğim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hmm. o belgeseldeki sel abdnin kuzeye doğru bir eyaletinde oluyordu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Büyük Kanyon güneyde değil mi? :/ Belgeseldeki yer neresiydi hatırlamıyorum ama baya ilgimi çekmişti. Şimdiye kadar ilgimi çeken tek jeoloji belgeseliydi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 grand canyon mu bir kaç saatte oluşmuş? sıkmışlar onu edit: bende bunu sıktım ha bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 evet. o belgesel ng'nin yakın zaman güzel bir kaç yayınından biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olm büyük kanyon çok salak bişi lan niye insanlar görmek falan istiyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 büyük çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar