Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Loading.. Stream... Datagram... Hit EXC to exit game. SI clientte de boyle classicde de, ne alaka ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 bağlantında problem var bana da oluyor bazen. düzelir hemen[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Halen duzelmedi :/[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 hmm dial-up mı bağlantın?[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Aktifkablo[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Ayni baglantiyi kullanan, networke bagli laptop uzerinden girebiliyorum, sorun acc, client ve baglanti olmadigina gore makinede.. Ne olabilir ki, yok mu hic yasayan? 15 gun reply bekletmeyin bana RightNow'dan :([hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 bak bi konuştun benimki de bozuldu lol oyuna girmeye kalkışırsam modemin activity ışığı yanık kalıyor. ne iş anlamadım[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 baggio kardes bende aktifkablo dan baglaniyorum..bu aktif kablo da gercekten sorun var..shadowbane aldim...shadowbane e baglanmiyo..ne patcher ina ne game server ina anlamadim gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Suan uplink gocuk de onla alakasi yok bunun, herhangi bir baglanmama sorunu degil, daha denemeden client kapaniyo Datagram socket opened adiminda. Ikinci etherneti alana kadar baglantiyi paylastirabilmek icin usb'den baglamak zorundayim modemi, onda da (nedense sirf webdeyken, oyunda hic kopma yok) baglantim kesiliyor ara sira, bi rahat edemedim su kabloda daha :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ya kardes sen yanliskla si daki sorunu yasamis olabilirsin arada bir clienti update ediyor ve us serverina baglanmaya felam kasiyo acaba ondan mi... bana hic olmadi ama..[hline]Eteras The Shadowblade Mid/Excal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hehe keşke us e bağlansa ben zaten us oyuncusuyum:) yok diğer client da aynı problemi veriyor[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 US falan degil, hatta sorunda bir adim daha ilerledim, artik suan makinamda kurulu XP ile alakali oldugunu biliyorum, Dualos kullaniyorum ve Me'de acabiliyorum, Xp'de datagram socketten sonra kaliyor.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar