kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kuzenimi aradım espriyi söyledim masadan düştü bütün kuzenlerimi aramaya kontorüm dayanmaz onlarıda başka esprilerine saklıycam
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 "peder zickler" said: verelim ağzına o zaman ay terbiyesiz şey
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kermit said: kuzenimi aradım espriyi söyledim masadan düştü bütün kuzenlerimi aramaya kontorüm dayanmaz onlarıda başka esprilerine saklıycambenim kuzen masadan düşerken can verdi dayanamadı fazla
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 amma seviyesizleşmiş forum 15 20 gün yazmayınca
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kermit said: ya o değilde şerefsizin birisi daha önce girip benim msnden birini silmiş şimdi mesaj atıyo bana ama kişi ekle diyorum ekleyemiyorum eklenmiyo ne yaptıysam olmadı bu sorunumu tekrarlayıp sizlere veda edicem bi süreliğine yardım edenlere çok teşekkürler tekrardan.
synorin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 olm bu ne biçim topic ilk sayfalar epic son sayfalar fail ırzına geçmişiniz son anda
xieon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kermit said: kermit said: ya o değilde şerefsizin birisi daha önce girip benim msnden birini silmiş şimdi mesaj atıyo bana ama kişi ekle diyorum ekleyemiyorum eklenmiyo ne yaptıysam olmadı bu sorunumu tekrarlayıp sizlere veda edicem bi süreliğine yardım edenlere çok teşekkürler tekrardan. msnden options>privacy e bir bak oradan ekle
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 lol, herifi 2 dk da fedai yapmissin fo... namusunu da koruma altina aldi ki artik mardin diyarlarinda kendi emrinde bir ordu var. helal fo sdf.
Öne çıkan mesajlar