Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metalheart ve The Fall : Yeni nesil crpgler


axedice

Öne çıkan mesajlar

Fallout ve Bethesdayla ilgili gezinirken karşıma bu iki rpg çıktı. The Fall u önceden beri biliyorduk ama Metalheart benim için yeni, ve çok da güzel bir oyuna benziyor. Resmi Sitesi için : Metalheart. NMA da Q&A için tık ve tık. Post apokaliptik bi setting dışında fallout a benzeyen ve izometrik grafikleri gayet güzel olan bi oyun. Bide ss koyayım


The Fall ise Tactics e daha çok benziyor gibi gözüktü, umarım rpg öğeleri içeriyordur. Resmi sitesi için : The Fall. NMA unofficial faq. Ve tabi birde ss:
http://www.the-fall.com/gallery.php?pic=19[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 18 Temmuz 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kışın ortaya çıkan bu tarz bir sürü oyun vardı ama çoğu yalan oldu.fall da metal heart da bayadır yapılıyor, nma gibi sitelerde hep haberleri çıkıyordu.iyi gözüküyor umarım böyle devam eder de crpg ihtiyacımızı karşılarız.

tabii yine de bethesda gibi daha büyük çapta firmaların işe el atması daha iyi sonuç verir ama fazla oyun göz çıkarmaz di mi :)[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...