MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ve böyle bişey varsa ayarı nerden yapılıyo? Not: Fanların hepsi aslanlar gibi[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 biostan.veyahut windows üzerinden sıcaklığı gösteren bir programdan.büyük ihtimalle anakartının cd'sinde vardır.yoksa bile matherboardmonitor'ü kullanabilirsin.bios'tan belli bir ısıdan sonra alarm vermesini ayarlayabilirsin(mesela 60-90 derece arası ses çıkarmasını).ekran kartları kendileri çok ısındıklarında ötüyor(en azından benimki ötüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ne programı olarak geçer mainboard cd sinde?[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 programın adını bilemem ama anakart üreticinin web sitesine bakarsan orda bulursun.bu arada eğer anakartın gigabyte'sa program easytune [Bu mesaj EarS tarafından 03 May 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 12'den vurdun saol[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar