Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Polisinin Okan Karacan'la imtihanı

mani

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

mawiman said:

dediğin gibi bir insan suçlu ve içeri alınıyor suçlu olan içeri alındıktan sonra neden serbest kalıyor...

suçsuz olan adam içeri alınırken suçlu bir insan muamelsi görüyor kelepçe takılıyor... adam suçlu değil ki içeri alınsın...

polis diyor karakola gidedim ben neden karakola götürüyorsunuz sorusuna cevap alamıyor... bilgi edinme hakkı elinden alınıyor...

adamı önce içeri alınıp sonra hız yaptı deriz sonra kanından örnek alırız mutlaka birşey çıkar...

hiç birşey çıkmayınca polise karşı koymaktan hakkında dava açılıyor...

Öyle konuşmuşsunki sanki bütün olayı gözlerinle görmüşsün.

senden cevabını öğrenmek istediğim bişey var. Bir şüpheli, hakkında herhangi bir suç duyurusu yok, sadece şüpheli. Karakola götürülmek isteniyor, fakat bu kişi gitmek istemiyor, direniyor. Polis bu durumda ne yapmalıdır?

şüphe demek sence ? senin tipin kayıt kesin sen yapmışındır mı ? demek :) arkadaşım şüphe için bile belli bir delil gerekir... Ben senden şüphelendim gel buraya seni karakola götüyorum - Gelsene senin tipin kayık ... :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ne çok savundun şu şoparı yahu, buldu işte layığını TRT de kovmuş zaten.

mesele bu adamı savunmak değil adam bir suç işledisi suçunu çeksin... sadece adam ben şiddet gördüm diyor ve hiç bir polis hakkında tutanak tutulmuyor adam aşırı hız yapmaktan veya uyuşturucu kullanmaktan suçlu bulunmuyor polise karşı çıkmak ve polise güçlük çıkartmaktan suçlanıyor...

durumlar bana saçma geldi...
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

adam bagirdi diye mi polis zor kullandi kanisina vardin?

hayır adam haklı veya haksız adam polisler hakkında bir suç duyurusunda bulunmak istiyor buna izin verilmiyor ... kameral önünde adamı neden hiç bir bilgi verilmeden karakola götürülmeside anlamsız... karakola neden çağrıldığı söylenmesi gerekir... tabii konu çok uzar... gider
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman tespitleriyle tüm sistemi çökertti. Kafam güzel arabadayken polis alırsa beni argümanlarını kullanıcam umarım dayak yemem.

Abi o Polis. Boru değil. Adamlar emniyeti sağlamak için var. Polis sen tehlikeli araba kullandın arkadaş gel bakalım bu suçu işledin derse gitmek zorundasın. AYTENNN ANNEEEĞĞ diye bağırıpta gitmessen basarlar kelepçeyi. Senin ayağına mı getirecekler karakolu ?

bu arada bu ayten anne'yi ben Best Tv den hatırlıyorum. Okan Karacan Best tv de program yaparken (bu zamanlar süper adamdı) hep bi ayten anne vardı bağlanırdı hergün programa okan senin kediye süt verdim kapıcı ekmek getirdi diye geyik yapardı. Okan'ın üst komşusu =)

hala yaşıyormuş karı meğersem.
Sosyal ağlarda paylaş

karakola çağırılmıyor. amma inat ettin yahu. amma zorladın anlamamak için. polisler bu adamı zaten evine girmeden yakalıyorlar apartman kapısında. adamın karakola götürülmesinin nedeni polisin dur ihtarına uymadan kaçması, hız yapması ve tehlikeli araç kullanması. tipindende belli zaten alkol yada uyuşturucu aldığı. polisler zaten bunu kendisine söylüyor.

ayrıca polisler hakkında nasıl suç duyurusunda bulunmasına izin verilmemiş. karakola gidildiğinde zaten onunda zaptı tutulur. savcının karşısına çıkarılmış zaten o zamanda söylemiştir söylediyse. polisler kameralara açıklama yapmadı diye mi kızıyorsun anlamadım gitti. yok polisin öyle bir yükümlülüğü. hatta olmadığı gibi açıklama yaparsa bile suç işler.

ayrıca adam bır bır bır konuştu bi kere bile ağzını kapatmadılar. bas bas bağırdı sokağı ayağa kaldırdı lan. ayten annemizi bile uyandırdı dombili.
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamıyorum bu dünyada insan haklarının ihlal edilmesi ... Bilgi edinme hakkının elinden alınması demek polis kameralara değil bu adama neden karakola gelmesi gerektiği söylenmeli...

tek oda değil dediğim gibi adam bir kaç polisten şikayetçi olucak fakat hiç kimse ilgilenmiyor ... tamam çok bağrıyor olabilir ama adamın şikayetini resmi evraklara dökülmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

mawiman tespitleriyle tüm sistemi çökertti. Kafam güzel arabadayken polis alırsa beni argümanlarını kullanıcam umarım dayak yemem.

Abi o Polis. Boru değil. Adamlar emniyeti sağlamak için var. Polis sen tehlikeli araba kullandın arkadaş gel bakalım bu suçu işledin derse gitmek zorundasın. AYTENNN ANNEEEĞĞ diye bağırıpta gitmessen basarlar kelepçeyi. Senin ayağına mı getirecekler karakolu ?

bu arada bu ayten anne'yi ben Best Tv den hatırlıyorum. Okan Karacan Best tv de program yaparken (bu zamanlar süper adamdı) hep bi ayten anne vardı bağlanırdı hergün programa okan senin kediye süt verdim kapıcı ekmek getirdi diye geyik yapardı. Okan'ın üst komşusu =)

hala yaşıyormuş karı meğersem.

adam içkili diye ve hızlı araç kullandığı için sevkedilmedi ama polisten kaçtığı içinde sevkedilmedi ... bu çıkartığı olay yüzünden sevkedildi....
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

anlatamıyorum bu dünyada insan haklarının ihlal edilmesi ... Bilgi edinme hakkının elinden alınması demek polis kameralara değil bu adama neden karakola gelmesi gerektiği söylenmeli...

tek oda değil dediğim gibi adam bir kaç polisten şikayetçi olucak fakat hiç kimse ilgilenmiyor ... tamam çok bağrıyor olabilir ama adamın şikayetini resmi evraklara dökülmesi lazım.

abi git kafanı duvara falan vur lol. çalışmıyor belli çünkü damar falan tıkanmış.

ADAMA ZATEN SÖYLÜYORLAR NEDEN KARAKOLA GİTMESİ GEREKTİĞİNİ POLİSLERLE BİRLİKTE.

ayrıca kim ilgilenecek kardeşim orda. yani komşular inip polisimi tartaklıyacak , göz altına alacak. kameramanlar mı dövecek polisi. Yani ortada polistne şikayetçi olsa bile o an birşey yapabilecek yetkili yok. karakola gittiğinde ben göz altına alındım , alınırken başıma bunlar geldi şikayetçiyim diye zabıt tutturursun. verirsin ifadeni. altına atarsın imzanı. savcının karşısına çıktığın zaman birbir anlatırsın. ozaman dinlemezlerse haklısın. ama ortada bununla ilgili bir kanıt bile yok. halen inat halen nato kafa nato mermer.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

karakola çağırılmıyor. amma inat ettin yahu. amma zorladın anlamamak için. polisler bu adamı zaten evine girmeden yakalıyorlar apartman kapısında. adamın karakola götürülmesinin nedeni polisin dur ihtarına uymadan kaçması, hız yapması ve tehlikeli araç kullanması. tipindende belli zaten alkol yada uyuşturucu aldığı. polisler zaten bunu kendisine söylüyor.

ayrıca polisler hakkında nasıl suç duyurusunda bulunmasına izin verilmemiş. karakola gidildiğinde zaten onunda zaptı tutulur. savcının karşısına çıkarılmış zaten o zamanda söylemiştir söylediyse. polisler kameralara açıklama yapmadı diye mi kızıyorsun anlamadım gitti. yok polisin öyle bir yükümlülüğü. hatta olmadığı gibi açıklama yaparsa bile suç işler.

ayrıca adam bır bır bır konuştu bi kere bile ağzını kapatmadılar. bas bas bağırdı sokağı ayağa kaldırdı lan. ayten annemizi bile uyandırdı dombili.

arkadaşım polisten kaçsan 24 saat içinde serbest mi kalırsın ? tutki kaldın polise karşı koymaktan mı yargılanırsın? ... yapmayın...
Sosyal ağlarda paylaş

Ee söylüyor ya? Demiyor mu polis hız yaptınız diye? Okan'da ağlıyor evimden aldılar diye. Kafa 1milyon belli zaten hız yapmasa bile ben polis olsam o adam o kafadayken yolda yürürken alırım içeriye.

Ayrıca önce kişi hakkındaki suçlamalar hakkında işlem yapılır. Kişi yapılan muameleden şikayetçiyse gider başka karakola yada başvurur bir mahkemeye.

Kokainden kafası 1milyon olmuş adam bide hız yapıyor. Karakola da gitmek istemiyor ve polis zorla götürüyor. Bunun neresinde insan hakları ihlali ?
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Ee söylüyor ya? Demiyor mu polis hız yaptınız diye? Okan'da ağlıyor evimden aldılar diye. Kafa 1milyon belli zaten hız yapmasa bile ben polis olsam o adam o kafadayken yolda yürürken alırım içeriye.

Ayrıca önce kişi hakkındaki suçlamalar hakkında işlem yapılır. Kişi yapılan muameleden şikayetçiyse gider başka karakola yada başvurur bir mahkemeye.

Kokainden kafası 1milyon olmuş adam bide hız yapıyor. Karakola da gitmek istemiyor ve polis zorla götürüyor. Bunun neresinde insan hakları ihlali ?

adama hızdan veya iştiği birşeyden dolayımı mahkemeye sevkedildi hayır polise karşı çıktığı için ....

bir insan polisten kaçsa böyle olurmu ? bir daha kaçma ihtimali olduğu için bir daha ki mahkeme süresi boyunca içeride kalır veya tazminatla serbest kalır....
Sosyal ağlarda paylaş

mawiman said:

mani said:

arkadaşım polisten kaçsan 24 saat içinde serbest mi kalırsın ? tutki kaldın polise karşı koymaktan mı yargılanırsın? ... yapmayın...

adamı tutuklamıyorlar. göz altına alıyorlar. ortada mahkeme kararı olması lazım o adamı daha fazla göz altında tutmak için, tutuklama için. savcının ve sonra zaten nöbetçi mahkemenin karşısına çıkarılıyor. serbest kalmasında bir sakınca görülmüyor.

karakola götürülmesinin nedeni o an dut ihtarına uymadığı için, şüpheli hareketlerde bulunduğu için resmi olarak zabıt tutmak ifadesini almak. o sırada polise hakaret ve polise karşı gelmek suçlarını işlediği için ayrıca bununla ilgili dava açılıyor adama.

polise karşı gelmek hapse atılmayı gerektirmediği gibi dava sonuçlanıncaya kadar hapiste kalmasınıda gerektirmek. ne taktın adamın 24 saat sonra serbest bırakılmasını. senin mantığına göre 24 saat sonra serbest bırakılan her insan suçsuz ve masum. e bu sefer 1 hafta içerde tutsalar vay anam insan hakları wall of text.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...