Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karak-Norn ve Karak-Azgal 'da Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PZero said:

nereye iyi gidiyo burda milleti kandırmayın arkadaş 3 haftadır bir allahın kulu girmiyo tek başıma yardırıyom . rank 13 yaptım guldi tek başıma valla yeter dicem cıkcam en sonunda

genelde wh de türk guildlerinin sonu böle başlar hep. fazla zaman kaybetme derim:)
Mesaj tarihi:
ooo sardok naber yaw ben ragazzo ve harir aktıfiz norndayız ama :) ragazzo ve ben red guarddayız harir black companyde exile hala bende ama oynayanlar hep yabancı geri dönüosan oyundan pm ile ulaş bize :)
Mesaj tarihi:
Sannin said:

trathias said:

Sannin said:

Geri dönüyorum...

ooo kimler geliomuş. norndayım sannin beklerim :)

İsim Nithhro..Enginar açtım.Görüşelim trat.özledim
eheheh ne işin var senin warda ahaha. bu arada trat vent adresi verinde gelem ya konusuruz.
Mesaj tarihi:
Norn a transfer yokmuşki k8p dekiler sadece azgala geçebiliyor..bissürü charım param pulum var norn da oynayarak onları heç etmeyim beyler..Azgal' da şu sıralar Shadow Warrior ile takılıyorum..

isim : Snypher

mujkx
Mesaj tarihi:
Sannin said:

Norn a transfer yokmuşki k8p dekiler sadece azgala geçebiliyor..bissürü charım param pulum var norn da oynayarak onları heç etmeyim beyler..Azgal' da şu sıralar Shadow Warrior ile takılıyorum..

csr appeal ile wildcard kullanaraktan gecirebilirsin charı norna sanırım
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu serverlerin order/dest. aktif player sayısını görebilecegimiz bi site filan var mı?Oyuna 2-3 arkadas baslayacagız bu hafta sonu ve serlerin order/dest orantısız bi serverde fazla olan tarafta baslayıp gereksiz yere uzun süre sc sırası beklemek pek istyemiyoruz.Varmı bu konuda server/side önerileriniz.

Order ve ya Dest oynamak farketmior derdimiz sc için çok fazla sıra beklememek hatta mümkün olan en az süreyi beklerken geçirmek.
Mesaj tarihi:
zaten 2 server var.. ikisinde de sc sırası beklemek gibi bir durum yok t4 olunca.. azgal'da düşük tierler norn'a göre biraz daha hareketli.. norn'da destr fazla, azgal'da order..
  • Yeni Oluştur...