sardius Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 PZero said: nereye iyi gidiyo burda milleti kandırmayın arkadaş 3 haftadır bir allahın kulu girmiyo tek başıma yardırıyom . rank 13 yaptım guldi tek başıma valla yeter dicem cıkcam en sonunda genelde wh de türk guildlerinin sonu böle başlar hep. fazla zaman kaybetme derim:)
Anason Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Selam ben eski Exile uyesiyim (Sardok), exile yada oyunculari hala aktif mi bu serverlarda?
trathias Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ooo sardok naber yaw ben ragazzo ve harir aktıfiz norndayız ama :) ragazzo ve ben red guarddayız harir black companyde exile hala bende ama oynayanlar hep yabancı geri dönüosan oyundan pm ile ulaş bize :)
trathias Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sannin said: Geri dönüyorum... ooo kimler geliomuş. norndayım sannin beklerim :)
Sannin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 trathias said: Sannin said: Geri dönüyorum... ooo kimler geliomuş. norndayım sannin beklerim :) İsim Nithhro..Enginar açtım.Görüşelim trat.özledim
Jaruza Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Sannin said: trathias said: Sannin said: Geri dönüyorum... ooo kimler geliomuş. norndayım sannin beklerim :) İsim Nithhro..Enginar açtım.Görüşelim trat.özledimeheheh ne işin var senin warda ahaha. bu arada trat vent adresi verinde gelem ya konusuruz.
Sannin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Norn a transfer yokmuşki k8p dekiler sadece azgala geçebiliyor..bissürü charım param pulum var norn da oynayarak onları heç etmeyim beyler..Azgal' da şu sıralar Shadow Warrior ile takılıyorum.. isim : Snypher mujkx
Dnz Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Karak-Norn da kimler var yada yasan bi Guild varmı acaba? ( Dest. ? )
trathias Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Sannin said: Norn a transfer yokmuşki k8p dekiler sadece azgala geçebiliyor..bissürü charım param pulum var norn da oynayarak onları heç etmeyim beyler..Azgal' da şu sıralar Shadow Warrior ile takılıyorum.. csr appeal ile wildcard kullanaraktan gecirebilirsin charı norna sanırım
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bu serverlerin order/dest. aktif player sayısını görebilecegimiz bi site filan var mı?Oyuna 2-3 arkadas baslayacagız bu hafta sonu ve serlerin order/dest orantısız bi serverde fazla olan tarafta baslayıp gereksiz yere uzun süre sc sırası beklemek pek istyemiyoruz.Varmı bu konuda server/side önerileriniz. Order ve ya Dest oynamak farketmior derdimiz sc için çok fazla sıra beklememek hatta mümkün olan en az süreyi beklerken geçirmek.
Readjan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 zaten 2 server var.. ikisinde de sc sırası beklemek gibi bir durum yok t4 olunca.. azgal'da düşük tierler norn'a göre biraz daha hareketli.. norn'da destr fazla, azgal'da order..
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 herhangi bir türk guild oluşumu varmı? varsa gören duyan haber versin. tek başıma dolaşıp avlanmaktan sıkıldım.
Öne çıkan mesajlar