BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ahahshdahs bizim bölümde faulleri benden uzun olan kız var
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mokoko said: endustri muhendisiyim. cok kız var lan :D aga tekstil ve siz makine ve elektroniğe can veriyorsunuz uludağda
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 SeaGle said: Bella said: eski sevgilim itüdeydi mühendislikte abaza değildi sdfg o daha fena, gizli abaza yoo talep vardı kendisine öyle aç değildi sdfg
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 benim sevgilim cok yakışıklıydı cok cekiciydiye getiriyo olayı.
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 @bella her erkek açtır, daha fazlasını ister. doğa böyle yaratmış
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bella said: SeaGle said: Bella said: eski sevgilim itüdeydi mühendislikte abaza değildi sdfg o daha fena, gizli abaza yoo talep vardı kendisine öyle aç değildi sdfg o işler senin bildiğin gibi değil işte....
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 escape said: benim sevgilim cok yakışıklıydı cok cekiciydiye getiriyo olayı. yoo değildi. tatlıydı,yakışıklı değildi. aman neyse önemli olan iç güzelliği sdfg
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 dolma mı bu içi güzel olsun!! oha çok kötü espri karikatür koyun
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yakışıklı değil ama tatlı mı? .D o senin dediğin "bi bok yok ama napalım" oluyo. o daha aşagılayıcı bişi. sakın böle deme bi erkeğe bundan sonra.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 escape said: yakışıklı değil ama tatlı mı? .D o senin dediğin "bi bok yok ama napalım" oluyo. o daha aşagılayıcı bişi. sakın böle deme bi erkeğe bundan sonra. ne alakası var ya? tatlılık daha önemli bence. aşağılayıcı falan değil çoğu insanın kriteri bu.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bence yakışıklıydı bu bölgede yakışıklı.
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bella said: escape said: yakışıklı değil ama tatlı mı? .D o senin dediğin "bi bok yok ama napalım" oluyo. o daha aşagılayıcı bişi. sakın böle deme bi erkeğe bundan sonra. ne alakası var ya? tatlılık daha önemli bence. aşağılayıcı falan değil çoğu insanın kriteri bu. yemiceksin cocuğu. tatlı istiyosan mado gayet iyi bi seçim. neyse bu "cok tatlısın" diyen kızları bi türlü anlamış değilim anlamakta istemiyorum. kaç tane yorum silmişimdir facebookta böle fds
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 şey gibi oluyo iskender harika bişey ama taze fasülye de sağlıklı
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 tatlı demek kötünün iyisisin demek . bu da kendine olan güveni ortalama olan bir erkeğin hoşuna gitmemesi gerekirse hakaret olarak algılaması gereken bi söz
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Economics said: tatlı demek kötünün iyisisin demek . bu da kendine olan güveni ortalama olan bir erkeğin hoşuna gitmemesi gerekirse hakaret olarak algılaması gereken bi söz kötüysen kötüsündür. egoist olmaya gerek yok.
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bence laf cambazlığına gerek yok. ben yatıyorum bb. laf yetiştirmiyorum tamam.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çok ilginçsiniz ya. bence tatlılık > yakışıklılık.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bana en son tatlı diyen kızı 3 yerinden bıçaklamıştım
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bella said: çok ilginçsiniz ya. bence tatlılık > yakışıklılık. ama yakışıklılık=tatlılık+güzellik olarak gördüğü için çoğu kişi -sana hitaben söylemiyorum elbette, de yapan çok kız milletinde bunu-, yakışıklılık > tatlılık oluyor
Öne çıkan mesajlar