diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Arkadaşlar ben iyice bunaldım biraz size açılıp rahatlamak istiyorum yoksa bu böyle olmucak. Ben 17 yaşında bir gencim.Ergenlik problemleri dışında aşırı fazla problemi olan pskiolojik bunalıma tam girmek üzereyken birçok defa sınırdan dönen biriyim. Öncelikle; 1.bu yaşıma kadar sadece 1 tane kız arkadaşım oldu.O da 1 hafta sürdü.Beni boynuzladı ve sonra erkek arkadaşımlan küstüydük te senle can sıkıntımı gideriyodum onunla barışıncada oturttu tekmeyi.bu benim ilk ve tek kız arakdaşım dı ve aynen böle oldu ilkinde daha. 2.Dişlerimde tel var 4 senedir takıyorum kendime olan özgüvenimi yitirmiş durumdayım. 3.ailemle çok problem yaşıyorum.Çoğu kişinin babası gibi çok fırçalayan bir babam var ama o dediğim dedik bir adam başa çıkamıyorum aşırı fırçalıo moralimi bozuyo. 4.karnenmde 2 dönemde teşekkür getirdim lise-1 dim.(hazırlık okudum).Ama daha okullar kapanmadan 1 hafta önce babamın yanında sabah 8 akşam 9.30 - 10.00 çalışmaya başladım.Şu ana kadar 1 kere izin yaptım. 5.Gastritim var ilerlemiş bir şekilde her sabah acılar içinde kalıyorum.(mide ağrısı) 6.bugün gittiğim fransız tatil köyünde sabrım taştı.Muhteşem kızlar vardı ve ben sadece bakıyordum.Yaşıt bir arkadaşıma sordum o burdan sadece bu yaz 15 tane kızla çıkmış.Hepside taş gibiydi ve hiçbiri beni kesmedi bile. 7.17 yaşındayım ama herkes çok küçük gösteriyon die die beni komplex sahibi etti.Kızlardan korkuyom küçük dicekelr die. 8.Çok zayıfsın diyolar bu da komplex yarattı.Gene tipim çirkin sanıyorum. 9.Kendimi aynada hiç beğenmiyorum.Kendini sevmeyenlerdenim. 10.elimde bir siil çıktı 1 aydır hem acıyo hem çirkin bir görüntü oluşturuyo. Arkadaşlar sizce ben ne yapmalıyım offffff offffffffff birileri bana yardımcı olsun ya.İyice bunaldım.Sigara içsem şimdiye sigaradan ölmüştüm.Ha bunları nie yazdım çünkü artık içimi boşaltmak zorundaydım. okuduğunuz için saygılar ve cevaplarınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 *!gülümser ve şarkı dinleyip bağıra bağıra söylmesini önerir*[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... [Bu mesaj nedanko tarafından 19 Temmuz 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben diyeceğimi özelden dedim valla sen bilirsin[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Sende garipsin.. Prawler sen bir şey söyle :)[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 prawler benim icq'yu verseydin.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 gayet normal birşey bu[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 spiderman 2 ye git bi de peter parker ın ordaki halini gör .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Tellerini direk çıkar. Kendine güvenen bir insan zaten bu kusurunu kapatır rahatlıkla.. Engelse çıkar direk hata sök. Kendine yakın ama ezik olmayan bir erkek arkadaş edin. Yani sana gelip abi of 40 kız götürdüm diyip moralini bozmayacak dertleriniz biraz ortak olacak. Yani kendine güvenini recover etmen lazım. Tek sorun bu bence sende. Emin ol böyle abidk gubidik çirkin ötesi erkrkerin yanında da taş gibin kızlar gördüm. Olay kendine güvende bitiyor. Nasıl recover edileceği hakkında bi fikrim yok ama eminim fikri olan vardır.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi doktora yalvardım çıkar die yok diyo ya adam çıldırtıo beni ya azını yüzünü daıtıcam illa ya of[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 I know, you love the song but not the singer I know, you've got me wrapped around your finger I know, you want the sin without the sinner I know I know I know, the past will catch you up as you run faster I know, the last in line is always called a bastard I know, the past will catch you up as you run faster I know I know[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Deep-Night'in dedikleri mantıklı onun yanı sıra, şöyle bişey var kızlar sadece ilkbaşlarda dış görünüşe önem veriyolar daha sonra karakterine bakıyo iş...Güvensizligini yensen,rahatlarsın ki bu da basit birşey.Sadece ufak sorunlar var bunlar birikince büyükmüş gibi gözüküyo,altından kalkılamaz gibi..ama halbuki hepsinin üstesinden gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 İhtiyacın olan şey öz güven arkadaşım. Senden iyisi yok bu dünyada. Bırak megaloman desinler, ezikliklerini ispatlamış olurlar sadece. Sende biliyorsun senden iyisi yok.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abi senin adam olmıycaın imzandan belli bence reforma imzadan başla. Şöyle şekilli ağır adam olmaya başla bu günden sonra. Abi gerekirse boğazını sık adamın çıkar de [yakın bir zamanda çıkmayacaksa tabi] sonuçta ölümcül bişiy değil[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 4 sene düselsin die sıktım dişimi her ay dokatora gittim her seferinde 1 hafta acı çektim yemek yiyemedim o kadar çok acı çektimki bu vakitten sonra tedaviye son verirtmem kötü olur ama yoksa bilmiyorum tımarhanelik herhalde sonum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Birinin imzasında vardı: "Bir uçurumun kenarında bile olsan, sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse." diye bişey. İyi yönden bakmaya çalış hayata hep. Bir de şey diye düşün, çok iyi durumda olmuyabilirim ama benden daha kötü durumda olanlar da vardır ve herkesin dertleri de vardır. Son olarak, dertlerin sana bir sınav olduğunu ve aşmazsan level atlayamayacakmışsın gibi düşün. İyi olacak herşey. ;)[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sturm en güzelini söylemişsin[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesela bak struma şükret :lol: [şaka şaka][signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 eklemek istediğim bazı şeyler: 1.Aliağa gibi insan dışı varlıkların olduğu bir yerde yaşıyorum.Burda dışarı çıkıp dolaşacak hiçbir yer yok 2.Hiçbir arkadaşım yok arkadaşlarım hep karşıyakada falan ama çoğu da kendi dalgasında.(neden karşıyakada çünkü okuduğum okulda sırf karşıyakalı var)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: diablotg, 19 Temmuz 2004 01:30 tarihinde demiş ki: 4 sene düselsin die sıktım dişimi her ay dokatora gittim her seferinde 1 hafta acı çektim yemek yiyemedim o kadar çok acı çektimki bu vakitten sonra tedaviye son verirtmem kötü olur ama yoksa bilmiyorum tımarhanelik herhalde sonum Sakin bir halt edip de cikartma. Evet bir izdirap ama seneler sonra dua edeceksin. Hem goruntu hem de agiz sagligin acisindan.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Sturm insan mısın?[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Evet hem de çok mantıklı bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 -telleri cikarma -biraz $inav-mekik cek vucut yap -babalarin bazilari boyle maalesef kabul edicen -son maddene cok guldum "elimde siil cikti" demisin oda gecicek uzulme -zamanla kendine guvenin gelcek gecici bi donem o[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 süper anlatmışsında..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 nedanko hadi goççum işine :D[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: green_martian, 19 Temmuz 2004 01:51 tarihinde demiş ki: -telleri cikarma -biraz $inav-mekik cek vucut yap -babalarin bazilari boyle maalesef kabul edicen -son maddene cok guldum "elimde siil cikti" demisin oda gecicek uzulme -zamanla kendine guvenin gelcek gecici bi donem o +1. Ayrıca 17 yaşındaysanız, yazın yani en çok eğlenmeniz gereken zamanda sıkılıyorsanız üzerine bir de sevgiliniz yoksa bunalıma balıklama dalarsınız. green_martian'ın tavsiyelerine (bu gece de wis 20'ymiş gibi tavsiye saçıyorum etrafa, bakalım nolcek) şunu ekliyeyim: İmkanın varsa (yalnız babanla papaz olmamak kaydıyla) küçük değişiklikler her zaman iyidir. Küpe, yeni saç / sakal şekli vs. Ben yeni kolye ucu alınca bile sabah böle acayip bi mutluluk iniyordu üzerime.[signature][hline]Işığa uçar bütün pervaneler. Ateşe giderken ne şahaneler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar