Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 kızdan ev arkadası olur arada tutar seks yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 yani olsa öyle bişey güzel olur. erkekle kalıyosun aynı evde mesela. akşam ne yapıcaz diye düşünüyosun, film filan açıyosun en fazla. kızla kalsan, hadi seks eyleyelim diyebilirsin. alternatifin olur. iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 pes oynuyor kız ya gol falan da atıyor :D her türlü muhabbeti yapıyoruz kızlara falan bakıp gideri var bile diyor yani. neyse deneyip görücez deneyimlerimi yazarım arada buraya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 osurulmaz o evde yazık olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 slickers said: pes oynuyor kız ya gol falan da atıyor :D her türlü muhabbeti yapıyoruz kızlara falan bakıp gideri var bile diyor yani. neyse deneyip görücez deneyimlerimi yazarım arada buraya ^^ aldınız kızı demek =) neler olacak merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 3 erkekle aynı evde kalabilen kız:S Cesaret dağları aşmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 KahnX said: babacum kız var; kız var. belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip the big bang theory ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 KahnX said: babacum kız var; kız var. belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek ütopya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bence siz 3 unuz arasında anlaşmazlık cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 çirkin kızları seçin ev arkadaşı olarak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 cok yakın bi kız arkadasım 3 ay bende kalmıştı ı ıh olmuyor zor oluyor çekilmiyor =) sagolsun onun sayesinde şimdi kimseyi almıyorum eve kalmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Flassh said: KahnX said: babacum kız var; kız var. belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek ütopya bu yok valla değilim ssjdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ütopya koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Farinal said: BabacumMostors said: diğer arkdaşlarınla ps3 akşamı düzenlediğin bir gece, alkol var, sigaran var, çerez var oyun var ooo kesin çok kral bir gece olacak ama aynı akşam bağyan olan ev arakdaşın da rkek arkadaşıyla gelmiş oalcak kızın sevgilisi sizinle iki el pes/fifa attıkdan sorna kızla sevgilisi içeri geçecek sen arakdaşlarınla "bu akşam o odada da parti var eke eke" diyeceksin ama gerçekte ne halt edeceklerinin çok da üstünde durmadan hemen konsola döneceksimniz ve oyunun en heyecanlı bölmlerinde kızın sevgilisi; terli terli, altında acele giyilmiş boxerla çıkıp gelecek tam sen ps3 de pes/fifa atarken "kankut 2 sigara var mı bizimkisi bitmiş" diye soracak sen o sırada oyuna dalmışken, jeton daha uçaktan atlamış paraşütünü açmak üzere olacak ve "var" diyeceksin vereceksin sigaraları "saol" diyip kıçının sağ ve sol lobunda ter izi yer etmiş boxerını sana döndürüp odaya dönerken sen "pause" modunda bıraktığın oyuna ve konsol kumandasına gideek elin tam oyuna devam ettiğin sırada jeton yeni inş yapmış olacak ve zihninin o en derin yerinde "çlink" sesini duyacaksın.. konsolun kumandası yavaş yavbaş elinden düşecek ve o gece "lan ben ne bok yiyorum?" diye düşüncelere dalacaksın TLDR diyenler için; kısacası akşamın piç oalcak abi ahahah mükemmelmiş :D ohanes bildiğin az kaldı sarıkaya olcak bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ahahahah neguzel bi yaziymis buarada olur lan valla. 1 degil 2 taneden bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 defterleri toparlayıp yazıalrı derlesem 2 tane "söyleceklerim var" kitabı çıkar bu arada içten içe biliyorsunuz, "türkiye şasrtlarında big bang theory ortamı" HAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 KahnX said: babacum kız var; kız var. belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek Ahaha ıslak rüya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aahahsdfsd rüyaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 KahnX said: babacum kız var; kız var. belki o kız erkek arkadaşını sallayıp onlarla ps3 turnuvasına katılıcak ? bana öğretin diye aralarına geçip how i met your mother ortamı yaratır gibi star wars izleyip onların takıldığı herşeye uyum sağlıycak ? hepsini çok sevicek böyle, arada bi aşk hikayesi yaşanıcak ve intervention yapıcaklar. aralarında samimiyetin sınırı olmıycak hepsi beraber yatıcak, derslerde yardım edicek, evi temizleyip yemek yapıcak, kız arkadaşlarını çağırıp adamların çemberlerini büyütücek ahanda ben bu çember kısmına dikakt etmemiştim kızlar adamların çemberlerini nasıl büyütecek? fisting? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bu arada ben bu arkadaşa inanmıyorum. öyle kız nerde gezer veya bize denk gelmiyor. bence bu 3 sap arkadaş fantezi kurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 inprc said: kütür kütür senin bugun libidon cok yuksek ben soliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 E madem kızlarla evde kalmak ii bir şey değil. O zaman evlenme olayını da tekrar gözden geçirmek lazım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 inprc said: bu arada ben bu arkadaşa inanmıyorum. öyle kız nerde gezer veya bize denk gelmiyor. bence bu 3 sap arkadaş fantezi kurmuş. hadi lan armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ninjaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar