Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mi? 3 gündür dosya indiremiyorum "Currently a lot of users are downloading files." diyip duruyor, busy'iz diyor vırt diyor zırt diyor, neler oluyor..?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 aga premium değilsiniz dosya indirmeye çalışıyorsunuz ya nasıl bi fakir adamlarsınız ya o değil de ben de bugün aldım asdgf 4 gb dosya indirdim 3 saatte, çok harika birşey 15 lira verin yani değiyor bence ilk 6 saatte bunu gördüm sff bu arada, 5 gb limiti kaç günlüktü bu hesapların
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 standart durumda iken düzgün hizmet vermeyen hiçbir yere para vermem ben. garanti, rapid.. farketmiyor.. zırnık alamazlar
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ha işte o bi boka yarar bi yöntem değil benim üzerimde. sırf inat olsun diye tamamen silip hiç almama gibi bir etkisi var.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 zaten her şey benim isteğime bağlı sonuçta
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 senin yaşamana izin verdim.. ben fani olsam ben de sevinirdim
varlok Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 allah razı olsun dicem de, kendi kendine nası razı olcan. bilemedim
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dasaaa said: standart durumda iken düzgün hizmet vermeyen hiçbir yere para vermem ben. garanti, rapid.. farketmiyor.. zırnık alamazlar aga ben de kıldım o olaya da pazartesi gününe solidworks 2009 bulmam lazımdı, torrentte seed çok azdı inmezdi pazartesi gününe ben de kıydım paraya aldım, onu da abimden alıcam zaten bedavadan rapid acc oldu işte
Öne çıkan mesajlar