NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Oyunun muziklerine fena halde hastayım 2D versionunun muzikleri gercekten dayanılmayacak kadar rezalet ama 3D harbi super lakin bi cesit sorunum mevcut: ben 3Dde calan uomusicdigital klasorundeki mp3leri, 2Dde calan midilerle degistirmek istiyorum. Yani Wavelabde mp3leri midi yapmayı denedim ama midi die bi format tanımadigi icin olmadı. Başka bildiiniz bi program varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 belki gereksiz gorunebilir ama atmosferde farkedilecek bi etki yaratio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yada uodan onları mp3 olarak tanıtmanın bi yontemi varmı? midi yapınca belki bozulur kalitesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ben 2d de moonglowun müziklerine hastayım ama onlar bi klasörde mp3 olarak ya da midi olarak vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 stones2 abicim süper melodi 2d müzikleri rule bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NorhlexVizharan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya o ayrı kusel zate oyunun giris muzigi harbi hos seyler hissettirio ama digerleri digital olanlarla yada ne bilim cogu rpgnin muzigiyle kıyaslanacak kadar kusel degil bi degistirebilsem super olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar