dunno Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 cinsellikle ilgili merak ettigim bir sey var ama sormak yasak mı kurallara göre ?
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 patiye böyle sorular sorarsan işin sonunda üzülebilirsin.
dunno Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kişiselde kızabilirler diye dusunmustum... üzülebilecegim bir sey oldugunu sanmıyorum cunku benim birebir yasadıgım birsey degil. ama internetten arastırılabilec bir sey de degil
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Hadi aç bekliyoruz troll ekibi olarak.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Kenjuro said: Özelden bana sorabilirsin, dunno. ona sorma bana sor
dunno Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 soruyorum. kızlara. sevismek masturbasyondan ne kadar farklı. ne kadar üstün. biri yüz uzerinden 10sa sevismeye yüz üzerinden kac verirsiniz. karsınızdaki insan o yüzdeye ne kadar etkili olabilir
dunno Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 edit:yanlıslıkla tekrar atmısım mesajı sildim.
dunno Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yasaksa kapatalım topigi. ? mokoko said: vuehhh bu ne lan asdasd
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dunno said: soruyorum. kızlara. sevismek masturbasyondan ne kadar farklı. ne kadar üstün. biri yüz uzerinden 10sa sevismeye yüz üzerinden kac verirsiniz. karsınızdaki insan o yüzdeye ne kadar etkili olabilir Bu konuda 70'ten asagi not almadim hic =P mesaj yumsasin diye dil cikariyorum da ciddiyim. o yuzden guzel bisi. ehah.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dunno said: soruyorum. kızlara. sevismek masturbasyondan ne kadar farklı. ne kadar üstün. biri yüz uzerinden 10sa sevismeye yüz üzerinden kac verirsiniz. karsınızdaki insan o yüzdeye ne kadar etkili olabilir sevişmeninde çeşitleri var
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dunno said: yasaksa kapatalım topigi. ? mokoko said: vuehhh bu ne lan asdasd yok 4 tane post atmıssın ya ona dedim.
Öne çıkan mesajlar