Aasimar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paladine chr açmayı düşünüyorum. Irk olarak highlander açacağım kesin. Fakat paladine defansif bir karakter olduğu için saldırıya ağırlık vermem gerektiğini söyliyenler var. level 50'ye kadar hangi yeteneklere ağırlık vermeme gerektiğini tam kestiremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ilk olarak paladine değil paladin o dl de bir tanrıydı yanlış hatırlamıyosam :) paladin defansif bir karakter aksini düşünenlerde var ama sen paladine naparsan yap bir merc kadar hasar çıkışına sahip olamazsın. paladinin işi aggro tutmak ve chantler bırak öyle kalsın ben olsam(gerçi ben oldum ama yapmadım) highlander açmazdım.Saracen olup 10 dex 10 con 10 str verirdim ve trust/shield speclerdim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hmm.. soyle anlatıyim paladin rvr asla yüksek damage göremez bir mercenary bir warrior gibi cok fazla damage vuramaz paladin tamamiyle defansif bir char yani söyle anlatıyim pve de clericden aggro yu alırsın aggro yu üstünde tutarsın vesaire bunun gibi seyler yaparsın şunu da kafandan asla çıkarma paladin asla yüksek damage vuramaz hee ne olur pve de çok rahat yaratık sololarsın ama iş rvr olduğundan damage in her zaman düşüktür bu benim izlenimim sanırım en iyi bilgiyi thanatos verir :) sana bıraktım Lordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 herkes hemen hemen aynı şeyleri sölicek sana :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ilk olarak paladine değil paladin o dl de bir tanrıydı yanlış hatırlamıyosam paladin defansif bir karakter aksini düşünenlerde var ama sen paladine naparsan yap bir merc kadar hasar çıkışına sahip olamazsın. paladinin işi aggro tutmak ve chantler bırak öyle kalsın ben olsam(gerçi ben oldum ama yapmadım) highlander açmazdım.Saracen olup 10 dex 10 con 10 str verirdim ve trust/shield speclerdim ...:D[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 LOL bak orda hemen hemen yazıyo :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 e tamam işte hemen hemen aynı :P yok seninkinde :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 seninkindede yok zaten :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Arkadaş biliyordur sanırım paladin oldugunu fakat imla hatası yüzünden siz paladine anladınız :P (e ilk görende öyle anlaması normal) şöyle yazmak istedi sanırım Paladin'e Template [Bu mesaj Ciguli tarafından 16 Temmuz 2004 13:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Aasimar, 15 Temmuz 2004 20:13 tarihinde demiş ki: said: Paladine chr açmayı düşünüyorum. said: Fakat paladine defansif imla hatası değil :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Evet haklısın."fakat paladine defansif" o bölümü görmemiştim hehe :-) [Bu mesaj Ciguli tarafından 16 Temmuz 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 genellikle bir savaşta ne kadar çok adam öldürdüğünüz yada dmg verdiğiniz önemli değildir tank class iseniz (light tanklari saymiorum) zaten grptaki casterlar adamları öldürücek dmgi verirler sizin amaciniz onları hayatta tutmak birde defansif özelliklerinden dolayı bir savaşta en son ölen hep pally ler olur dolayısıyla en çok rp yi alanlarda shieldi ve chantları yüksek tutup ortalama bir slash puani ile gayet iyi işler başarabilirsin sana kesin speci söyliycek arakdaşlar vardır mutlaka o yüzden o işe girmiycem[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 savaşta bir tanlın asıl görevi healer-pbaoe leri koruyup slam atmaktır bence DH teki Tusk ın bu işi süper yaptığını görüyoruz. gerçi 2h çıkartıp yarıyo bazen ama olsun :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Proxa, 16 Temmuz 2004 10:44 tarihinde demiş ki: seninkindede yok zaten :) LOOL harbiden ehehhe yeni farkediyorum ha :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theturk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eh kimse kesin birsey solememis...bende noob bir paly oldugum icin sana specleri yazayim... :P NF den once 42 Shield 46 Chant 39 Slash 18 Parry vardi ve kendimi paly gibi hissetmiyordum cunku acaip damage aliyordum...NF ile respec yaptim ve su anki spec lerim 50 Shield, 45 Chant ve 34 Slash (parry nin bizim icin gereksiz oldugunu farketim) ve su an da bir kirmizi bir sari mob u %40 damage alarak rahat kesebiliyorum...Onceden bir turuncu mob keserken agliyordum...Olay rvr ye gelince damage verme sansin cok fazla degil...zaten onu herkes soylemis Ah bir de Ra larla Master Blocking e yuklenirsen pek bi damage almasin...Hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 paladin acma bence. :) illa elimde kalkan tutcam ben diyosan ac bi armsman, 50 2hand 42shield 35slash filan diye specle. fistik gibi olur. ayrica paladinle deli gibi block yapmak icin shielde abanmak anlamsiz. slashden kistikca weapskill'in dusuyo buda blockrate'ini dusuruyo diger realmin tanklarina karsi. ben herkesi blocklicam dmg almayacam diyosan 50slash 50shield yap ki hem shieldin hem ws'in yuksek olsun. said: Proxa, 17 Temmuz 2004 09:18 tarihinde demiş ki: savaşta bir tanlın asıl görevi healer-pbaoe leri koruyup slam atmaktır bence DH teki Tusk ın bu işi süper yaptığını görüyoruz. gerçi 2h çıkartıp yarıyo bazen ama olsun :) tusk simdiye kadar gordugum en iyi oynayan tank. helal olsun adama cidden alnindan opesim var. :) [signature][hline]Donduma vami donduma? [Bu mesaj thanatos tarafından 19 Temmuz 2004 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Glatheros, 17 Temmuz 2004 07:57 tarihinde demiş ki: birde defansif özelliklerinden dolayı bir savaşta en son ölen hep pally ler olur pek katılmıyorum ben savaşta hayatta kalma süren hit,rr den cok senin becerinde bence sen rr 10 paladin ol pan cam kullanmıyosan biter zaten :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yani hp si veya rr si ne olursa olsun becerisi varsa yeterlidir mi diyosun :) rr1 bir paladin becerebiliyosa rr10 bir paladinden iyidir mi diyosun :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hayır tam olarak değil mübala kullandım biraz ama yinede ne zaman neye dalcağını bilmeyen biri her zaman kendinen güçsüz işi bilen birinden çabuk ölür :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar