noddle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 selam yanlisikla geri donusum kutusunu sildim bunu nasil cikaricam tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 masaustu sag tik. ordan ozelikler>masausu>masaustunu ozellestir>masaustu ozellikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 oh be oldu cok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bende çöp kutum boşken gözükmesin istiyorum bu mümkünmü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 öyle bişi yok. olmaz. mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 simgesi boş olduğu zaman arka plan rengini alsın ismini de alt+0160 yap olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Kaybettiğini kabullen ve hayatına devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Geri dönüşüm kutusunu geri dönüşüm kutusuna bak diyesim geldiydi vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 geri dönüşüm kutusu ne abi ya. bişeyi silmişsen silmişsindir. tekrar geri dönüştürmek nedirki? o zaman silmiceksin kardeşim. ben hiç kullanmam valla. direk shift+delete yapar komple silerim. geri dönüştüreceğin şeyi silmeyeceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar