zlorwf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Birşeyi merak ettim oyun daoc gibi yavasmı yoksa gördüğünüze giriyormusunuz mesela daocda rvrde şahsen dalmaya tırsıyorum vede can dolma süresi fln uzun.İnsan şöle koşa koşa insan denizine tek kişi dalıp kasaplık yapmak istiyor!öhöm erm...Cevaplarınızı beklerim.[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ne yazıkki yavas ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 valla yavaş göreceli bir kavram geçen gece kuşatmada min 25 adam aldım bir kerede ölmedim ki benim çokta sefil hp var ama benim char ım zaten ufaktan aşmış bir alet onun için çokta kıyasa sokmanın manası yok[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Yavaşlık nedir tam anlayamadım? FPS'lerdeki gibi direk dalmakmı? Yoksa bütün mmorpg'lerdeki gibi once karakteri seç sonra savaşma ikonuna tıkla (yada kısayol fln) mı? Arkadaş 2. sini kastediyor sanırım, zaten bu kaçınılmaz. Bahsettiğin şey sadece single player oyunlarda var.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yawaştan kastettiğin combatalrın realm time olmaması ise evet..oyunda combatlar turnbased..ancak pvp gibi bir faktör olduğu için daha hızlı değil de özgür diyebilirim[hline]Dramar on Albion/Kay Osmanbey [Fatihin Fedaileri] on Midgard/Merlin [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri MMO Genel [shadowbane] Heyecan vahşet fln × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar