Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Beni insanlar yaralamıyor,acılarım insanlardan değil; Senin benden kaçışın,senin bana kendini yaşatmayışındır bana acı veren. Beni kendinden uzak tutmanı anlayabilirim, Ama kendini benden bu kadar uzak tutman neden; Sevgimden mi korkuyorsun yoksa kendinden mi bilemiyorum; Sevgiye inanmadığını söyleyemem.Çünkü seviyorsun. Öyle ki,beni benden çok sevdiğini her an hissediyorum. Ama niçin sevilmeye inanmıyorsun ki?Sevgime inanmayışın var ya ,keşke diyorum beni sevmesen de sevdiğime inansan; Bana vursan bu kadar yaralanmazdım inan. Attığın tokat sevgisiz değildir bunu bilirim. Ama niçin yalnız sana baktığımı soruyordun ya niçin yalnız sana geldiğimi; Sana gelişim işte bundan. Sen başkaları gibi aşkı anlatmıyorsun bana,yaşatıyorsun onu. Çünkü yaşıyorsun. O sözlerin kalbinden geldiğini kalbime vuruşundan anlıyorum ben. Gözlerin değil beni sana bağlayan,o gözlerin gördüğüne vurgunum ben.Niçin mi sen? Sen benden önce vardın,varoluşum bu yüzden. Ve sen benden sonrada varsın, Sana tutunmam aşka ve varlığa duyduğum özlemden; Sen benim içimsin,seni kalbime koyuşum bundan; Ve sen benim dışımsın ruhuma sığınak ararken seni haykırmam hep bu yüzden. Sen içimi koruyan bir elbisesin. Ben ruhunun çıplaklığını örttüğü bir tenim. Sen de yaşıyorsun bunları ama saklıyorsun kendinden. Göz yaşlarım yetmiyor acımı anlatmaya. İşte bu yüzden artık ağlamıyorum dedim ; Sen benim yaşadıklarımı yaşamadın, Sevgilim ben de bir meyrayım ama aşkım yoktu benim.Dikenlerden su istemeyi de kendime yediremedim. Bu yüzden sana her şeyimi verişim. Ben bana yapılanı yapmak istemedim. Senden bir şey istemeyişime gelince; BEN BANA AİT OLANI KİMDEN VE NEDEN İSTİYEYİM Kİ ? C/P[signature][hline]W.M. [Bu mesaj Morgana tarafından 16 Temmuz 2004 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Morgana tarafından 16 Temmuz 2004 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 super bi yazı hakkaten ama sabahsabah okuyunca anlama kapasitem biraz az oluyo :) sora bi daha okicam[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avoeni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 farkındaysan soyledıgın soz bir kısır donguyu baslatıyor yerınde olsam boyle bır kısır dongunun ıcıne gırmezdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Seni hep çok sevdim bir tanem. Seni öyle çok sevdim ki bunu karşılayacak tek bir sözcük bile bulamadığımdandır sana bunu söyleyememem. Seni sadece seninle iken yaşamadın, her nefes alışımda sen vardın, her anımda yanı başımdasın. Kalbinin çarptığını hissettim her geçen saniye. Ve seni öyle sevdim ki seni sevmeye aşık oldum bir tanem. Tüketmek istemedim, gerçekleri görmek istemedim. Sen bir hayal alemiydin benim için, hiç olmayan vede hiç bir zaman olmayacak bir tanrıçaydın ve de hep olacaksın. Seni kaybedemem bir tanem, buna katlanamam. Sana dokunamam aşkım, sonunu bile bile bunu asla yapamam. Sensizlik benim sonum olur bunu biliyorsun bir tanem, işte o yüzden kaçışım senden. Seni çok seviyorum bir tanem, ateşin havaya olan açlığı gibi kalbimin sana olan açlığı, güneşin doğuşunun olağanlığı gibi sana olan özlemim. Seni çok seviyorum bir tanem ve içimdeki seni kaybetmeyi göze alamıyorum, üstüne bir annenin bebeğine titremesi gibi titriyorum. Seni kaybedemem bir tanem, seninle olamam.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Bu arada yazı nereden cp, çok güselmiş.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 İnan ki bende istemezdim Böyle olmasını Bu sevdanın uğruna ben yanardım Ölürdüm senin uğruna Zaten sevda böyle olmalıydı Böyle sevmeliydi insan Olmadı canım , olamadı Belki ben başkaydım Belki sen inanmadın Aldattık birbirimizi 21/12/1997 Szasstam Zamanında yazdığım bir şiirden bir parça buraya ekleyesim geldi :=)[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kendimin uğruna ölebilirim artık. Karşılık bulamadığım aşkların uğrunda ölmektense, Sevgimin ne kadar değersiz olduğunu görmektense... Bir karış toprak parçamı korumak uğruna ölebilirim, Bir elin parmakları kadar kalan dostlar için, Hayır,az değil uğruna öleceklerim, Biri değil belki,ama vardır herkezin birşeyleri, Uğruna ölebileceği... Half"loveisnowhere"Mumi[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Efsanevi ki$ilik -Tupac Amaru Shakur- bir $arkisinda $oyle der: "If you can't find something to live for... then best, find something to die for.."[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: avoeni, 17 Temmuz 2004 20:45 tarihinde demiş ki: farkındaysan soyledıgın soz bir kısır donguyu baslatıyor yerınde olsam boyle bır kısır dongunun ıcıne gırmezdım Hangi kısır döngü ben anlayamadım?[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar