Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DragonCourt] disaseous hit?

Sufi

Öne çıkan mesajlar

benim karakterlerden birisi vuruş yaptığında elemanı ^sick^ ediyor ama karakterin bunu neyle yaptığını çözemedim. elinde bir unicorn horn ve bir war tusk var, ayağında satın aldığım botlar ve üzerinde de mithril var. guild'a falan da üye olmadı henüz. hiç bir skill'i de yok, zaten anladığım kadarıyla warrior/mage/merchant skilleriyle ilgisi de yok bunun. fikri olan var mı? karpuz? (ne canım çekti şimdi valla, havalar da ısındı :))
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe elindeki silahların özelliklerine bak belki rare bir item bulmuşsundur ve normalde disease özelliği olmadığı halde disease özelliği vardır rare olduğu için üstündeki bütün eşyalara bak... yoksa sick yapmazsın kimseyi...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

isimlerine bakarak rare eşya olup olmadığını anlamaya çalıştım zaten ama sıradışı bir isim göremedim. ya da öyle zannettim. üzerimdekileri tek tek çıkararak hangisinin yaptığını bulmaya çalışacaktım ama questim kalmamıştı :p bu akşamki oyunumda teker teker denerim hepsini :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...