Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 benim karakterlerden birisi vuruş yaptığında elemanı ^sick^ ediyor ama karakterin bunu neyle yaptığını çözemedim. elinde bir unicorn horn ve bir war tusk var, ayağında satın aldığım botlar ve üzerinde de mithril var. guild'a falan da üye olmadı henüz. hiç bir skill'i de yok, zaten anladığım kadarıyla warrior/mage/merchant skilleriyle ilgisi de yok bunun. fikri olan var mı? karpuz? (ne canım çekti şimdi valla, havalar da ısındı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hehehe elindeki silahların özelliklerine bak belki rare bir item bulmuşsundur ve normalde disease özelliği olmadığı halde disease özelliği vardır rare olduğu için üstündeki bütün eşyalara bak... yoksa sick yapmazsın kimseyi...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 isimlerine bakarak rare eşya olup olmadığını anlamaya çalıştım zaten ama sıradışı bir isim göremedim. ya da öyle zannettim. üzerimdekileri tek tek çıkararak hangisinin yaptığını bulmaya çalışacaktım ama questim kalmamıştı :p bu akşamki oyunumda teker teker denerim hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 şimdi girip denedim, unicorn horn(+15a+1d+8s) yapıyor bu işi ama özel bir ismi ya da disease yaptığını beliten bir ibaresi yok. rare eşyalar böyle midir burada? yoksa bende mi bir arıza var? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 hmm garip... iyi yapsın ne zararı var... Normalde gözükmesi lazım :) Herneyse sufi özel mesaj yollayacam bi bak...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 heheh zararı yok tabi, hatta kör etsin topal etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar