Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Arkadaşlar bu bayan hakkında ne biliyorsunuz? Bence harika bir oyuncu. Rollerine tam oturuyor. Güzelliğide ayrı bir şey tabi. Çok masum bir yüzü var. http://www.film.gen.tr/star/star.cfm?sid=155[signature][hline]Bayan Sahibinden Az Kullanımlış Araba Satlılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Resim biraz büyük olmuş sanırım. [b]İzlemeyenler için Renée Zellweger'in oynadığı "Jerry Maguire" filmibni şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta izleyenlerer de yeniden izlemelerini tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben ilk me&myself&Irene de görmüştüm. Tatlı kız.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 chicago filmindede oynuyordu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 chicago'da çok tatlıydı rolüne diyecek birşeyim yok ama arada çirkin geliyo bana yine de idare eder :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 lol jankis bunuda beğenmedi uzhau[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Down with love'da Evan McGregor ile baya iyiydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben onu bricıt consun günlüğünde beğendim orada sevdim[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben severim bu hatunu. hoştur tatlıdır. hele oscar ödül töreninde bi ayrı güzeldi. tabi filmlerde öle olmuyo =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben onu bridget jones'da gördüğümden beri iğreniyorum, o neydi öyle her tarafı lömbür lömbür yağ dolmuş...ııyk iirenç.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bridget jones ta bir felaketti :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sevmem.çirkin ambalajlı nicole kidman gibi bişey..[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bu daha tatlı kanımca...Neyse vazgeçtim, fotoğraf koyup coşmayalım sonra playboy gibi oluruz Allah korusun.Larura Prepo desem yeter.[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim [Bu mesaj Cd- tarafından 07 Temmuz 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben bu kadına hastayım süper bi oyuncu bridget jones da görmüştüm sonra cold mountain de gördüm harikaydı hatta o sene oscarı haketmişti favorimdi aldı.[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Etli butlu tam türk tipi işte. Alt dudağı Angelina Jolie'ye en çok benzeyen hatun. Ekşi sözlüğe yazsammı bunu. Nhahahaha[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 jack white'la (white stripes) evlenicez demişti bana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 nerede okudum hatırlamıyorum ama jim carey ile evlenme planı yaparken ayrılmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oyunculuğu hakkında yorum yapamam ama walla izlemekten en çok hoşlandıım hatun.yani lezbiyen olasım gelir.yani beenmeyenin de zevkindn şüphe ederim.tabi zevkler tartışılmaz.[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oyunculuğu da iyidir baya iyidir hemde kadın güzel ama abartmayalım lezbiyenlik falan o kadarda içine düşülcek birisi deil tugcegül [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 09 Temmuz 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 meraklılarına söyleyim biraz önce kanal d de jerry maguire vardı izleyemediysenzi iyi bir fırsattı sizin için ama tabi gece 1 de başladığı için o kadar fazla kişi izleyememiştir neyse ama güzel filmdir çok beni menajer olmaya özendirmiştir şu an itibariyle ama zor iş... onun dışında cold mountainde vedown with love'da da çok iyi oyunculuk yapmış... tabi onun için izlemedim bu filmleri ama onun olması da ayrı bir hoştu... [Bu mesaj fortinbras tarafından 09 Temmuz 2004 03:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 güzeldi,severdim,çok bir hayranıydım, yaşlandı...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: 555, 08 Temmuz 2004 22:51 tarihinde demiş ki: oyunculuğu hakkında yorum yapamam ama walla izlemekten en çok hoşlandıım hatun.yani lezbiyen olasım gelir.yani beenmeyenin de zevkindn şüphe ederim.tabi zevkler tartışılmaz. Kanıt! tek biz bozulmuyormuşuz böyle hatun topiklerinde... eheh güzele güzelden başka ne denir? Bebek? olabilir belki... Aha işte Renée[fecii derecede Renault diyesim geldi bir an :P] ninde böyle bir güzelliği var..Bebesel güzellik..ama yaşlandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Sırf balık etli olduğu için böyle. Bunun zayıf halinide görürürüm. Yanaklar küçülse gözler içe kavislense bebek falan kalmaz ortada.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 tombul kuş, cici şahsiyet[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 said: kiddo, 09 Temmuz 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Sırf balık etli olduğu için böyle. Bunun zayıf halinide görürürüm. Yanaklar küçülse gözler içe kavislense bebek falan kalmaz ortada. her güzele güzellik katan özllikler var onları çıkarsan en güzel bile bok gibi olur saçmaladın biraz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar