Madcat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Böyle arattığında hepsini bulabileceğimiz bir thread olsun istedim. şimdi mage rerolluyorum da öncelikle arena itemi kasmak için hclerde takılacak bir arcane buildi,ardından pvp için bir frost buildi istiyorum sizden. Ve engineering pvpde çok işe yarar tamam ama nasıl? şu boost nitro kalkmış arenadan diye duydum doğru mu yoksa kullanılıo mu hala? sırf onun için bile kasabilirim yani. bi de roket atıyoruz galiba diyeceğim o ki bi ton para harcayıp engineering kasmaya değer mi değmez mi? evet sorular böyle noob druid sorularımdan sonra ağaç formda hc heallamaktan bıkıp mage ile kankalarla kendi çapımızda eğlenmeyi planlıyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben zamanında cok güzel frost mage pvp si yapardım ama aradan 2 yıl falan gecınce ben baya bi unuttum. arenayıda hiç bilmiyorum. pve buildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Reflection bu kendi armoryum frostu pvp için yaptım ama fazla takılmıyorum pve buildinde oynuyorum oda yetiyor zaten benimki gibi statların olmasın ama gereksiz hit rating kötü trinketler falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Genelde aynı frost spec pvp için. ama oynadıgın setupa göre küçük değişiklikler yapıyorsun. Mesela ben şimdi destro lock, paladin deniyordum, lock'a aldım focus magic. bunun gibi. Onun haricinde baya mainstream specler, armory'le yüksek magelere bak. Eldivernlere rocket şart. cloak'a spellpower basarsın spell peneyi off hand ve wandtan tamamladıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Phae sana sorayım hazır mage arena ve engineering iç içeyken, 340 haste enchant'ı kullanmak iyi olmaz mı arenada? Icy Veinsle falan beraber açılabiliyordur o herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Abi olmaz bence ya. Çünkü haste yetmiyor artık. 820 haste vardı bende, survival'ımı ve spell damage'ımı ÇOK düşürüyordu. Şimdi top mageler de 4 set bonua akıyor farkettiysen. İşler T10'la nereye gelir bilemiyorum inan ama bence survival lazım, çünkü hiç hoş değil dotlara ver warriorlara tek swingle %50 altı olmak. Bir kere block kullanmanı çok zorlaştırıyor. Ne zaman block açacagımı kestirememeye başlamıştım çünkü çok dengesiz bir survival'ım vardı. ya horay horay diye tankladım yada wtf wtf öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şimdi talentlar tamam ama engineering konusunda pek bir bilgi alamadım kasmak gözle görülür bir avantaj sağlar mı sağlamaz mı? yardım eden arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Engineering harika. Levellaması da kolay. Hand mounted rocket'ı ve cloak 27 spell power enchantına kadar git yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sağol xunn level 76 daha çar bi 80 yapayım hclerle beraber bi engi kasarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sonunda 80ledim karekteri de hclere de akamıyoruz tabi itemlevel muhabbetinden şu cycle ı bi söylerseniz sevinirim arcane için. arcane blast spam sonra proclayınca barrage mı? o kadar mı? yoksa nedir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 4x blast missile proclayip proclamamasi farketmiyo max dps yapan rotasyon bu.. bi de 3x blast proclamamissa arcane barrage proclammissa missile war dps/mana olarak daha iyi.. diye okumustum elitistte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 İlla 3x olsun 2x olsun diye bir olay yok esasen, fight uzayacaktır, evocation kullanmak problem olacaktır arcane blast az stacklenir; 1dk 2dk sürecek fighttır 4x missle 4x missle abanılır, ama magein pvede 2 tuş olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 4x blast + missile cycle'ında baraj kullanmıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 procladıkça missle atmak güzeldir 3x yada 4x arcane blast sonra procla missle gömüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Madcat said: 4x blast + missile cycle'ında baraj kullanmıyor muyuz? Olay şu aslında missle'ı hızlandıran talent proclamazsa barrage atarsın, mantığı da missle'ı haste buffıyla atmak ve buff proclamazsa da arcane blast mana debuffını barragela silmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hah olayı şimdi çakozladım tamam süper oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar