Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torchwood

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet izleyen var mı? Torchwood bir Dr.Who spinoffu (zaten Torchwood Dr.Who'nun anagramı ;) ) ama çok daha karanlık ve yetişkinlere göre bir dizi. X-Files tadında diyebilirim. Cinsellik olarakta tüm karakterlerin aşağı yukarı biseksüel olması dizinin Doktordan ne kadar farklı olduğunu gösteriyor zaten :D

Jack Harkness'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
Doctor Who'da Jack Harkness'e hasta olduktan sonra birkaç bölüm izlemiştim Torchwood'u ve gerçekten harika bir diziydi. Lakin bir ton iş vs. derken ara vermek zorunda kalmıştım ve unutmuştum :) İyi ki hatırlatıldı bu topic ile finallerden sonra dönüş yapayım
Mesaj tarihi:
Bende önce hali hazırdaki tüm Doktorları bitireyim diye bekletmiştim şimdi hardcore Torchwood gidiyorum daha ilk sezondayım gerçi ama cidden sarıyor dizi ve karakterler çok iyi.
Mesaj tarihi:
Kuruluşuyla ilgili bilgi olan bölümde sanırım Doktorun 2.sezonundaydı hani kurt adamlı olan kraliçe Viktorya var. O kurduruyordu araştırma yapılsın silahlar geliştirilsin vs vs. diye.
Mesaj tarihi:
İlk sezonu şuan bitirdim. Finalle birlikte güzel bi sezondu sıkıcı bölüm hatırlamıyorum hiç. Sonunda da Jack nereye gidiyor merak edenler,

Dr. Who'nun Utopia bölümünün başlangıcı direk Jack'in binadan çıkmasıyla başlıyor.

Mesaj tarihi:
4 bölüm izledim açık ara her yönden izledigim en kötü dizi budur. Efektler desen berbat karakterlerin bi olayı yok. karakterlerin yaptıkları seçimler felan saçmalıgı zorlar derecede. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Mesaj tarihi:
Farinal said:

Misal neymiş karakterlerin yaptığı zorlama seçim? bayılıyorum böyle konuşmalara

ölümsüz oldugu için ben cyborgu oyalıcam siz kaçın demesine ragmen aptal karının adamı kurtarıcam die hamle yapması felan.

böyle aptal senaryolar sana normal geliosa kötü dizilerini izle ve böyle konusmalara bayılmaya devam et.
Mesaj tarihi:
Declassified izlersen anlarsın. Dünya dışı vs yöntemlerle ölmediği bilinmiyor.

Bkz:

sezon finalinde öldü sanılıp morga konulması

Ekstradan da acı çekmesi için kalkıp ölüp kalkıp ölüp bir sebep yok heralde ölmese de.
Mesaj tarihi:
Niye çabalayayım yapımcısı senaristi miyim ben dizinin banane beğenmezsen izlemezsin.

2.sezon açılışı imba olmuş james marsters'la. bu adamı seviyorum.
Mesaj tarihi:
4.sezon bu ara başlaması lazım diye biliyorum ben normal olarak ama o Amerikan versiyonu bende duydum da pek uymaz bence Fox'da Jack'in erkeğe sarılmasını bile göstermezler öpüşmeyi geçtim :D

ikinci sezonu bitirdim de

owen & tosh :(

Mesaj tarihi:
bu doctor who ile bağlantılı dimi ?
yani adamımız ölümsüz ilerde face of boe olucak fln ?

eğer öyleyse başlıyım bende

edit: birde sanki bunun çalıştığı yer torchwood değildi die hatırlıyorum. torchwood gibi başka bir şirkette çalışıyordu sanki.
  • Yeni Oluştur...