Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Evet izleyen var mı? Torchwood bir Dr.Who spinoffu (zaten Torchwood Dr.Who'nun anagramı ;) ) ama çok daha karanlık ve yetişkinlere göre bir dizi. X-Files tadında diyebilirim. Cinsellik olarakta tüm karakterlerin aşağı yukarı biseksüel olması dizinin Doktordan ne kadar farklı olduğunu gösteriyor zaten :D Jack Harkness'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Doctor Who'da Jack Harkness'e hasta olduktan sonra birkaç bölüm izlemiştim Torchwood'u ve gerçekten harika bir diziydi. Lakin bir ton iş vs. derken ara vermek zorunda kalmıştım ve unutmuştum :) İyi ki hatırlatıldı bu topic ile finallerden sonra dönüş yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bende önce hali hazırdaki tüm Doktorları bitireyim diye bekletmiştim şimdi hardcore Torchwood gidiyorum daha ilk sezondayım gerçi ama cidden sarıyor dizi ve karakterler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dr who nun 3. sezonundan sonra izle demişti bi arkadaşım. daha 2. sezonun ortasındayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Kuruluşuyla ilgili bilgi olan bölümde sanırım Doktorun 2.sezonundaydı hani kurt adamlı olan kraliçe Viktorya var. O kurduruyordu araştırma yapılsın silahlar geliştirilsin vs vs. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İlk sezonu şuan bitirdim. Finalle birlikte güzel bi sezondu sıkıcı bölüm hatırlamıyorum hiç. Sonunda da Jack nereye gidiyor merak edenler, Dr. Who'nun Utopia bölümünün başlangıcı direk Jack'in binadan çıkmasıyla başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 4 bölüm izledim açık ara her yönden izledigim en kötü dizi budur. Efektler desen berbat karakterlerin bi olayı yok. karakterlerin yaptıkları seçimler felan saçmalıgı zorlar derecede. Kimseye tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Misal neymiş karakterlerin yaptığı zorlama seçim? bayılıyorum böyle konuşmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 afişteki green room bayağılığı çok göze batıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Farinal said: Misal neymiş karakterlerin yaptığı zorlama seçim? bayılıyorum böyle konuşmalara ölümsüz oldugu için ben cyborgu oyalıcam siz kaçın demesine ragmen aptal karının adamı kurtarıcam die hamle yapması felan. böyle aptal senaryolar sana normal geliosa kötü dizilerini izle ve böyle konusmalara bayılmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Kadın bilmiyor ki ölümsüz olduğunu. Bence gözünle izle bundan sonra ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 asansörün önünde 2. bölümde alnından vuruluyor ve adam söylüyor ölemedigini. bence sen izle gerçekten konuştukça daha komik oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 hatta takımın diğer elemenlarının bilmedipini ve onlara söylememesini de söylüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Declassified izlersen anlarsın. Dünya dışı vs yöntemlerle ölmediği bilinmiyor. Bkz: sezon finalinde öldü sanılıp morga konulması Ekstradan da acı çekmesi için kalkıp ölüp kalkıp ölüp bir sebep yok heralde ölmese de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çevir çevir lafı daha çok çabala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Niye çabalayayım yapımcısı senaristi miyim ben dizinin banane beğenmezsen izlemezsin. 2.sezon açılışı imba olmuş james marsters'la. bu adamı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 hehe the office gibi amerikan versiyonu düşünülüyormuş Torchwood'un da, Fox istiyormuş gerçi nasıl yaparlar tahmin edebiliyoruz az çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 4.sezon bu ara başlaması lazım diye biliyorum ben normal olarak ama o Amerikan versiyonu bende duydum da pek uymaz bence Fox'da Jack'in erkeğe sarılmasını bile göstermezler öpüşmeyi geçtim :D ikinci sezonu bitirdim de owen & tosh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 5 saatlik 3.sezon, Torchwood: Children Of Earth tek kelimeyle efsanevi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 bu doctor who ile bağlantılı dimi ? yani adamımız ölümsüz ilerde face of boe olucak fln ? eğer öyleyse başlıyım bende edit: birde sanki bunun çalıştığı yer torchwood değildi die hatırlıyorum. torchwood gibi başka bir şirkette çalışıyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Evet Jack Harkness o işte ana karakterlerden biri. Torchwood'da çalışıyor. UNIT var birde onla karıştırıyorsundur UNIT'de Martha çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hadi ya tam tersi deil miydi :P 5. sezon başlasada hafızayı tazelesek :) gerçi yeni doctoru hiç sevmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 2.sezonda Martha var gerçi 3 bölümde falan konuk olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 şu spoilerı kullanmak bukadarmı zor? 2. sezona yeni geçmiştim resmen bok ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 olsun 3. sezonda oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar