SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abicim öküz gibi yemek yedim katık tan 2 dürüm yedim patates kızarttım onu yedim 2 tane de cordon blau yedim abi midem vücudumdan ayrılacak gibi
Hotdog Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 benim bir öğünümün %33'ü :PP soda iç gelirsin kendine
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 umarım şok isimli muhteşem habre programındaki adam gibi çatlayarak can verirsin.. imza: sizi çok seven haber muhabiriniz. korcan zarar
varlok Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dasaaa said: umarım şok isimli muhteşem habre programındaki adam gibi çatlayarak can verirsin.. imza: sizi çok seven haber muhabiriniz. korcan zarar off hala gözümün önünde.. sandalyeden geriye düşüşü filan.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Hızlı bir metabolizma istiyorum . Yediklerim popoma gidiyo !!
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bella said: gözün açmış resmen. sabahtan beri hiç bişey yememiştim ama kahvaltı bile etmemiştim bu arada sanırım boş mideye fastfood abandığım için gastritim azıcak
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Economics said: Hızlı bir metabolizma istiyorum . Yediklerim popoma gidiyo !! squdiward da patlıyordu zaten..
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hiç yengeç burger yemedim hayatımda . acaba tadı nasıl ya
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yiyenler yemeyenlere anlatsın.. imza:nasreddin yengeç
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi hocanın söyleyebiliceği en bayat şey o ya . anlayanlar parmak kaldırsın . anlamayanlar parmak kaldırsın . anlayanlar anlamayanlara anlatın .
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 katık'ın dürümleri inanılmaz ya. dışardaysam ve karnım acıkmışsa ilk orası geliyo aklıma.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Longshanks said: kaç kilosun yavrum sen 1.69 boy, 70 kilo abvblizzard said: cordon bleu o. allahım ya. aga ben özel yemek yaptırıyorum, adı cordon blau, sizin yediğiniz yemekten yiyecek kadar inmedim aşağılara zenginim ben, döşümde kılım var
Öne çıkan mesajlar