Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bu istatistik, facebook'un dakika başına kaç tane status update yaptığını gösteriyor istatistikteki değişikliğin sebebini araştıran data team sonuca varıyor "Michael Jackson is Dead!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haberden hemen onceki ilginin baska yerlere dolusmasi super =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi dba olmakda işte ayrı sıkıntı, her daim böyle işlerle ilgileniyor adamlar, 250 milyon user.. off delirtir adamı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 o anki status update sayısını görebilsek keşke. veri analizi diyince aklıma geldi, acaba o mu diye girdim hatta. excel 2007'deki polynomial trendline'ın 2003'tekinden, hatta doğru trendline'dan farklı cevaplar verdiğine dair bir makale görmüştüm, bulursam onu da koyiyim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya bu yeni resim olayı çok kötü olmuş ekran kararıyo filan. eski hali daha iyidi resimlere bakarken ürperiyorum. grafik güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi şimdi coderın verdiği grafiği anladım ama sonra mum un dediği şeyi anlamadım . o grafikle alakalımı değil mi dfhsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi düşüş var ya onu demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haberden önceki ilgi demiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tamam işte önce bi düşüş olmuş sonra bi anda fırlamış. o arada haberi almışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haa tmm tmm ben ordaki düşüşe dikkat etmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aynen, orası şey işte haberi alınca herkse noluyo lan diyip televizyonlara / haber sitelerine yumuluyor sonra şoku atlatınca gidip facbook'a MJ RIP :((((((((((((( yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar