Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bu istatistik, facebook'un dakika başına kaç tane status update yaptığını gösteriyor istatistikteki değişikliğin sebebini araştıran data team sonuca varıyor "Michael Jackson is Dead!!"
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haberden hemen onceki ilginin baska yerlere dolusmasi super =)
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi dba olmakda işte ayrı sıkıntı, her daim böyle işlerle ilgileniyor adamlar, 250 milyon user.. off delirtir adamı valla
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 o anki status update sayısını görebilsek keşke. veri analizi diyince aklıma geldi, acaba o mu diye girdim hatta. excel 2007'deki polynomial trendline'ın 2003'tekinden, hatta doğru trendline'dan farklı cevaplar verdiğine dair bir makale görmüştüm, bulursam onu da koyiyim ehu
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ya bu yeni resim olayı çok kötü olmuş ekran kararıyo filan. eski hali daha iyidi resimlere bakarken ürperiyorum. grafik güzelmiş.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi şimdi coderın verdiği grafiği anladım ama sonra mum un dediği şeyi anlamadım . o grafikle alakalımı değil mi dfhsdfj
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tamam işte önce bi düşüş olmuş sonra bi anda fırlamış. o arada haberi almışlardır.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 haa tmm tmm ben ordaki düşüşe dikkat etmemiştim
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aynen, orası şey işte haberi alınca herkse noluyo lan diyip televizyonlara / haber sitelerine yumuluyor sonra şoku atlatınca gidip facbook'a MJ RIP :((((((((((((( yazıyor.
Öne çıkan mesajlar