xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Selam sevgili sanat sever patiler. Tabiki sırf istek üstüne çizecek haliniz yok fakat çizer arkadaşlar pratik falan yaparken belki çizmek isterler yardımcı olurlar diye burada da bir şansımı denemek istedim. Ehm uzun zamandır yaptırmayı düşündüğüm bir dövme fikri var fakat istediğim gibi bir çizim bugüne kadar bulamadım. İstediğin bir ağaç resmi mümkünse buradaki gibi bir ağaç olsun. O kadar çok yaprağa ihtiyaç yok hatta daha az olsun dallar daha ön planda olsun. Hah bir de siyah beyaz olacak :D Eğer bu tarz bir istek bölüm kurallarına aykırıysa kusura bakmayın. Bir de şimdiden trollere "hahah". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şimdiden trollere x deyince trol kalkanınız açılmıyo arkadaşlar http://img686.imageshack.us/img686/6959/adszak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yani yapilabilir tabi yapmisligim var o sekilde agac cizimleri. her kucuk gotik prensesin icinde vardir o umut agaci. lakin dovme denince is degisir mi ki? fede onceden pwnlanmissin yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 fede ninkini beğendim ama biraz daha dallı olsa daha güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bi de illa tree of life istiyorum diyosan o minvalde başka şekillere bak bence. ağaç güzel durmaz dövme olarak, bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ağacın kökü nerde olcak mesela..? Kökleri vucutta uzayacakmı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 köklerden bahsetmemişim ama çok merak ediyorsan yaptırdıkdan sonra gösterebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 xieon said: fede ninkini beğendim ama biraz daha dallı olsa daha güzel olurdu surda fedeye yorum yaptin beni sallamadin ya dostum, troll tependen eksik olmasin ins. %&%&/&%^'+^'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok pardon bu arada koyduğun resmi silmişsin ama güzeldi yani =) istediğim gibi değildi fakat o tarz çizimler her daim hoşuma gitmiştir bu arada hani biraz daha bu tarz birşey ama daha dallı budaklısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eheheee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 evvelden cizdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok teşekkürler tharin_ aradığım tam da bu tarzda. Acaba bunu temel olarak kullanabilir miyim? biraz değişiklik falan yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 kullanabilirsin tabi. hatta yardıma ihtiyacın olursa haber et ben de elimden geleni yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar