Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Senfoni orkestrası kapatıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haydari said:

neye yarıyor bu orkestralar ? bir ara çalışma yapmışlardı, notaları doğru çalma oranları %10 çıkmıştı bu türkiye'deki senfoni orkestralarının. akp yi günahım kadar sevmem ama boş tütün deposunu bekleyen 10.000 kişi'nin maaşı da bu orkestra opera bale saçmalıklarının maaşı da benim cebimden çıkıyor. hiç gerek yok.

http://img2.blogcu.com/images/h/i/d/hidrolikkertenkele/odun.jpg
Mesaj tarihi:
haydari said:
öncelikle "battı sana" gibi ifadelerden sakınalım. iki yanlış da bir doğru etmez. benim vergimle yapılan tüm yanlışlardan şikayetçiyim. madem iyi ve önemli bişe özel yapsın bunu. başarılı falan olanlara kült bakanlığı teşvik falan da verebilir. ancak benim gördüğüm anladığım kadarıyla bunlar arpalık. senin üç kuruş dediğin şey de bayaa bir rakam. umarım hepsi kapatılır.
google da bir arat "anadolu üniversitesi senfoni orkestrası" diye bak bakalım bir neler yapmışlar neler etmişler. öyle "madem önemli bişe özel yapsın bunu" demekle olmuyor o işler. süreyya ayhan bile eline kupasını almadan sponsor bulamadı şu ülkede. kimse zort diye "aha takım kurduk r.madrid'i yendik", "aha kayak aldık yarın şampiyonuz" , "aha orkestra kurduk rekor olduk" diye çıkmıyor ortaya. devlet destek verecek, adı duyulduğunda başarılı bir noktaya geldiklerinde zaten ülkeye de devlet bütçesine de dönüşü çok ama çok iyi olur. senin kafa yapındaki insanlar yüzünden şu ülkede kış sporları yok doğru dürüst. ayrıca aldıkları para 3 kuruş evet. eskişehirde okuyorum şahsen tanıyorum biliyorum bi kaç tanesini. evime elinde çellosu yemek yemeye geleni de var. öyle orkestra adı altında devleti söğüşlemek ismi lazım değil insanların oğulları kızlarından başkasına düşmez sıyırmayalım lütfen böyle bilinçsizce.
Mesaj tarihi:
neyin ne olduğunu biliyorum. senfoni orkestrası denilen şeyden bahsetmek bile saçma. laf ve zaman kaybı. bana saldırmanız düşüncemi zayıflatmıyor.

çoğunuzun da opera bale senfoni orkestrası gibi şeylerle çok ilgilendiğinizi sanmıyorum.

insanların çok da umurunda olmayan arpalıklar bunlar. bunların ülkenin kültürüne - sanatına bir şey kattıkları da yok.

öyle otomatik konuşuyorsunuz. biri böyle gevur özentisi bir şeylere karşı çıkmaya görsün.

boş laf.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...