di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Selamlar, Ufak bi yazilim ustunde calisiyorum. Biraz arastirdim ama tam olarak aradigim sonuca ulasamadim. Elimde bulunan mail adresini ve sifresini SMTP ustunden check etmek istiyorum. System.Net.Mail altinda bulunan SmtpClient class'ini kullanayim dedim ama orneklerin ve anlatimlarin hepsinde soyle login olup soyle gondereceksin denmis. Haliyle Send demeden login falan olmayi denemiyor class. Farkli bir yola ihtiyacim var. Direkt socket connection acarak da yapabilirim ama pek guvenilmez oluyor o zamanda. Exception'lari yakalayamiyorum dogru duzgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Send metodunu çağırmadan böyle bi şey yapıldıını ben pek sanmıyorum. Güvenlik için falan da böyle bi yol seçmiş olabilirler. SMTP ile fazla uğraşmadım C#'ta, belki vardır bi yolu ama, onun dışında soket akla gelen ilk ve muhtemelen en kolay çözüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 telnet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Müm kirarim kafani. Noob'um .net'te bilmiyosun sanki. Telnet yazip birakiyosun =) Neyse tcpclient ile kasiyorum. Ayni kapiya cikiyor sanirsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bir tane tcp socket i al eline, smtp port kaçsa o port ile. Connection ı açıp socket e smtp protocol in de ki ilgili header ve mesaj string olarak ver, ack ini alınca senin için yeterli oluyor sanırım? Edit: Socket e basacağın mesaj ın formatını da smtp spec den rahatça bulabilirsin bu arada, sanırım araştırdığın nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bende yakında remoting ile ilgili sorularımla karşınızda olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 porta basacağın mesaja bakmadan önce POP3 bir hesap (örneğin Gmail ) ile outlook da maillerine erişmeye dene hangi portlara bakıyorsa o portları dinle bir 3rd party yazılım ile ordan ilk gidişteki parametreyi + gelen cevabı + mesajın body sini falan görürsün zaten. hiç bişi aklına gelmezse bunu dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Evet en kısa yolu olur budur tabii ki, binary değil protocol. Ama yarın birgün protocol mesajlarını encode decode etmek istediği zaman her hangi bir başka projesinde, spec okumak doğru yorumlayıp implement etmek gibi kavramlara yabancı kalmış olacak. Böyle basit projelerde, eforun bir kısmınıda öğrenmeye ayırmak iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 php ile yaparsın 2 dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 di said: Müm kirarim kafani. Noob'um .net'te bilmiyosun sanki. Telnet yazip birakiyosun =) Neyse tcpclient ile kasiyorum. Ayni kapiya cikiyor sanirsam ? ehehe yok olm, bayagi guzel telnet client'leri yazmislar c#'la. ben de kullanmadim da, son gunlerde okulun smtp serverina degisik sekillerde baglanmaya calisirken smtp paketleriyle ilgili birseyler bakiyordum, o sirada gordum, ondan ilgimi cekti. nooldu son durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şöle bi baktım da hazır bi library var. (mailbee die) ama paralı, gecici bişeyse işini görür. ama yok ben kullanmıcam dersen, biraz ugrasmak gerekio. reflectorle baktım da kısa bişi diil :) SmtpConnection classının kodundan yararlanarak yapabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Simdi durum soyle; Yaptim ben bu olayi bi sekilde ama isime yaramadi. Zira birakin yazilimi direkt telnet ustunden bile login olamiyorum ben smtp.live.com'a Guvenlik sebebiyle izin vermedim deyip kesiyor baglantiyi. Bu normal webbrowser nesnesinin user-agent'ini degistirirsem isimi gorecek gibi duruyor. Var mi bunun bi yolu ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sen ne yapmaya calisiyorsun ki? niye smtp'den kontrol ediyorsun kullanici bilgilerini misal? imap/pop3'le cok daha rahat kontrol edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 SMTP komutlarina daha asinayim diye onu tercih etmistim ama pop3 de olur. Onu kurcalayayim biraz. Yapmaya calistigim bana verilen kullanici adi sifreyi check etmek. Hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Simdiki sorunum da su; .NET project icerisindeki webbrowser bilesenine kullanici adini ve sifresini elle girince login olabiliyorum. Ama ayni datalari dosyadan cekersem -hadi buna encoding farki dedim- ya da direkt .NET project icinde sabit olarak tanimlayip ilgili alanlara doldurtursam login olamiyorum. Var mi hic fikriniz zikriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 nasil set ediyorsun degerleri? SetAttribute('value', username.ToString()); denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi nasil verdigim farketmiyor, onu kesfettim az once. Form'u programa doldurtup submit butonuna kendim tiklayinca oluyor. Program tiklayinca olmuyor. Saka gibi. Form filling ile submit arasinda delay koydum o da bi halta yaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Yay! Form'u submit etmek yerine butonu buldurup click'lettim, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ehhe işi iyice greasemonkey scriptlerine çevirmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Encodingle alakası birsey olabilir. normal posting de kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar