Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magandalar Kadınları Daha Çok Mutlu Ediyor

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

ha tabii bu doğrultuda, konu, ilişkilerinde strateji kaygısı güden insancılığa gidiyor, ki bundan da kaçınmak gerekir.

bu konuya kendinizi fazla kaptırırsanız, ilişkiniz alış-verişe, kaptırmazsanız ise aptal aşıklığa dönüşüyor.

sonuç: denge.

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 19 Temmuz 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 19 Temmuz 2004 00:13 tarihinde demiş ki:
ha tabii bu doğrultuda, konu, ilişkilerinde strateji kaygısı güden insancılığa gidiyor, ki bundan da kaçınmak gerekir.

bu konuya kendinizi fazla kaptırırsanız, ilişkiniz alış-verişe, kaptırmazsanız ise aptal aşıklığa dönüşüyor.

sonuç: denge.

[Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 19 Temmuz 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]

fin. :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun şurada ki denge çok ciddi bir biçimde bozulmuş durumda. Modernleşme adı altında erkeğin daha fazla feminenleşmesi, kadının daha fazla özgürleşmesi ve aile yapsının tamamen ortadan kalkmaya başlamasının doğal sonucudur bu.

Erkek erkek gibi davranınca bu kırlouk olarak adlandırılır olmuştur, kadın kadın gibi davranınca kölelik zincirlerini kıramamış salak olarak adlandırılır. İşin tuhaf tarafı bu insanlar mutlu iken o çok özgür ve her türlü tabuyu yıkmış bireyler çok daha mutsuzdurlar.

Denge, evet denge çok önemli ama o denge çoktan modernleşme masalına kurban edilmiş ve her geçen gün daha fazla tecavüze uğramaktadır çok gelişmiş modern insan tarafından.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bombacıya sonuna kadar katıldığım nokta hiç bir yazı size bir anda hayatın anlamını sunamaz. Onu özümseyip, kendi deneyimlerinizle yoğurup, anın şartlarına göre değerlendirip öyle bir sonuca varmanız gerekir. Hiç bir yazıyı mutlak doğru olarak almayıp, kelimesi kelimesine ezberlemeyin, anafikirini anlamaya çalışın. Zaten bir şey özümsenmeden sadece ezberlenirse hiç bir anlam ifade etmez.

Bombacıya katılmadığım nokta ise bu tür yazıların yumuşak bir üslüpla yazılması gerektiği yönündeki görüşüdür. Zira bu tür yazılar insanı biraz sarsmalı, hatta bu konuda hiç düşünmemiş insanlar üzerinde belkide tokat etkisi yaratmalıdır ki cidden oturup düşünmeye başlasın. O bakımdan bu yazı çok yumuşak bile sayılabilinir :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yazı çok güzelmiş hemi de politically correct çok sevdim.

başlık yazıdan daha sert bir de gerçekten aklı başında hatunların yazıdaki kadın profilinin dışında kalıyor olması. bu yazı da geçenlerin farkında olan hatunlar da var.[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!

[Bu mesaj Rahan tarafından 19 Temmuz 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

direk başlıı baz alarak yazıyorum, yorumları okumadım... kendimden biliyorum, yok ööle bişii. kadınları "adam" gibi adamlar mutlu eder, mentalitesi ve tarzı ne olursa olsun![signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

Evet biz eşşeğiz onca sayfa boşu boşuna yazı yazdık.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım demek okumicam demek diil hürüm generalim, ayrıca o yorumlar sizin bu yorum -okusam da okumasam da- benim.[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...