slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Knight online paralı olarak cd key ini alıp hesap açacak.Kaç kişiyi buluruz ve fiyat hakkında bilgisi olan varmı?[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hiç kimseeee :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Slayer, sen cidden kısa bir süre için de olsa bu oyunu almayı aklının ucundan geçirdin mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Egean Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Ben oynuyorum... Oyunun cd keyi falan yok download ediosun oynuyosun yani cd ye para vermiosun bi bakıma... Oyunda aylık ödemeden ziyade puan sistemi getirilmiş 14$ karşılığı 500 puan alıyorsun 1 ay oynamak için 350 puanı hesabına aktarman lazım falan filannnn....
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Valla player sayısına göre geçirmedimdesem yalan olur hani fazla kisi oynarsa olabilir gerçi wowda var ama olsun[signature][hline]TUNACAN DERKİ:ŞU AN AKLIMDA DEĞİL AMA UNUTMADIM
hamzaabi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 şu an yabacıların çogu oyunda ama breth de kimse yok herkes eslant da
warholl Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bread'de max 2 gun gecırıyor mıllet zaten yenı newbe sıstemıyle 40lvl e Ulasmak 2-3 gun suruyor. Bıde lag sorunu olmasa...
Öne çıkan mesajlar